mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Dreamfancy Core Hack ve Dice Bugu Engelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan McZuHaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Bug'dan bile forumda kimsenin haberi yokken fix'i paylaşıldı ki, Bazı çoluk çocukta bunu vb'den form yapıp C# ile hile yaptım diyip fix'inden 1-2hafta sonra paylaştı. Neyse diyecek birşey yok zaten kreş tayfa birşey yaptığını sanıyor..

Ayrıca konuyu bildiriyorum, http://www.turkmmo.com/metin2-priva...9868-dice-2147483648-2147483647-problemi.html

Bu Konunun Forumda Elbetteki Paylaşılabileceğini Biliyorum Fakat İnsanlar Bu Konuyu 'Dice Bugu' Diye Bilmiyorlar ve Bugun 'DreamFancy'nin Yaptığı Program'dan Kaynaklandığını Sanıp İnternette 'DreamFancy Core Hack Engelleme' Diye Araştırma Yapıyorlar. Eğerki Böyle Bir Araştırma Yaparlarsa Benim Konumu Görecek ve Olayın Gerçek Yüzünün Ne Olduğunu Anlayacaklardır !

Hayır arkadaş bu dream denilen herkimse pisayada birşeyler yapabildiğini sanıyor.

Görende hacker sanacak, verilen bir kod üstüne sadece küçük bir program yazılmış ve hazır dice komutunu veriyor orayada bir iki sekme açmış güyya hacker ya.
Turkmmoda dice komutları paylaşılmasaydı ruhu duymayacaktı.Sonra files yazdım diye piyasada dolaşıyor kim alır böyle kaliteni düşürdükçe?

Konu için teşekkürler hocam :)
ahhahah Bide Sayfalarında c#'ye başladık Gibisinden Havaları Olmazmı :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri