mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Dreamfancy Core Hack ve Dice Bugu Engelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan McZuHaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saolun. Güncel... ve DreamFancy Bu Hilenin Yeni Versiyonunu Çıkaracağını Belirtti ve Tabiki Bizde Fixini :)

Hayır arkadaş bu dream denilen herkimse pisayada birşeyler yapabildiğini sanıyor.

Görende hacker sanacak, verilen bir kod üstüne sadece küçük bir program yazılmış ve hazır dice komutunu veriyor orayada bir iki sekme açmış güyya hacker ya.
Turkmmoda dice komutları paylaşılmasaydı ruhu duymayacaktı.Sonra files yazdım diye piyasada dolaşıyor kim alır böyle kaliteni düşürdükçe?

Konu için teşekkürler hocam :)

BlackForce Kardeşim Bende Bunu Demek İstiyorum Zaten Bu DreamFancy - Cixcocuq73 Falan Bunlar Boş Geç Bunları Elipvpers'den Aldıkları Programları C# İle Türkçeleştirip Yada Bir Kodu C#'ye Gömüp Birşey Yaptıklarını Sanıyorlar. Yazık...

Bu Konunun Adınıda DreamFancy Core Hack Yapmamın Sebebi İnsanların Dice Bugunu Böyle Bilmesinden Dolayı Yaptım. Adamlar Bilmiyor Bunun Sahtekarlık Olduğunu Konuyu Bu Şekilde Arıyorlar Fakat Konunun Gerçek Adı 'Dice Bugu Engelleme' dir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri