HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Serverlar.gen.tr Metin2 Private Server Reklamları İçin Herkesin Toplandığı Bir Yer Fakat Bu Sitenin Sahibi İnsanların Haklarını Gasp Etmeyi Çok İyi Biliyor. Burada Kendi Sitesine Bu Reklam İçin Banner Ekleyen Server Sahipleri Sadece Dolandırılıyor. Site Bilgileri Olarak Size Ait Olabilir Fakat Serverlar.gen.tr'nin Emek Hırsızı Sahibi Site Linklerine Kendi Açtığı Pvp Serverların Linklerini Ekleyerek Kendi Pvplerini Dolduruyor Siz Sadece Onun Reklamını Yapıyorsunuz.Bir Kazancınızın Olmadığı Gibi Zararınızda Fazlalıkla Oluyor.Kanıtınıda Resimle Sunuyorum İsteyenler Deneyip Kontrol Edebilir Sadece Bilgilendirme. Resme Bakarsanız Site Adresi war2win.com Yazdığı Halde Link Üstüne Gelince Sol Alttaki Farklı Bir Siteye Yönlendiriyor.
Not: Hangi Bölüme Açabiliceğimi Bilemedim En Uygun Burası Geldi Editörler Gerekli Yere Taşıyabilirler.
Not: Hangi Bölüme Açabiliceğimi Bilemedim En Uygun Burası Geldi Editörler Gerekli Yere Taşıyabilirler.
kardeş bunda ne var siteye kendi pvp reklamını yapmış .
Başkasının sitesinin adresine gizlemesi saçma kendi sitesini. Yoksa reklam yapmasına bir şey denmez.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)