BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Özel Files Kurulumu ! İlk Ve Tek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aykut Korkmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 450

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba ,

Turkmmo da bir konuda adımızın kötülendiğini duydum ve bunu tüm kalbimle dile getiriyorum fileslerimizde hata yoktur . Biz hizmeti veririz ve müşteriye kalır geriye kalanlar . Yeri geldiğinde oyun içi destek bile sağladığımız olur ama fileslerimiz bozuk değildir bunun onlarca referanslarını verebılırım .

Şimdi Biz Akilli Bilişim Ekibi olarak bir yenilik yapmaya karar verdik . Saygıdeğer değerli müşterilerimize tam destek sağlamak amacı ile yapmakta olduğumuz hizmeti arttırıyoruz .

Nasıl Olacak ?

Özel Files adı altında filesler kuruyoruz . Yani ; sizin beğendiniz , aklınızda bulunan , keşke serverim şu özellikleri barındırsa dediğiniz bir filesden bahsediyorum .

Bu ne demek oluyor ve nasıl olacak ?

Siz mt2 pvp serverinizde olması gereken tüm özellikleri bir liste halinde beyan ediyorsunuz . Biz bu liste üzerinde incelemelerde bulunuyoruz ve size bu filesi kurmamız için gerekli iş gününü söylüyoruz . En sona fiyatta anlaştığımız an sizinle birlikte oyun içinde olarak gerekli tüm düzenlemeleri hızlı bir şekilde yapıyoruz .

Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir . Ve şu an büyük mt2 pvp serverlerinin bir bölümü bizden hizmet almaktadır .

http://www.akillibilisim.com

Saygıdeğer Turkmmo Yönetim ekibi ;
Yanlış yere konu açmışsam maruz görün . Konuyu açacağım doğru yeri verirseniz sevinirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri