Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyuna para vermekle ban yememek nedir ya ben burayı ciddi bir pvp zannettim 1 sene öncede oynadım bu sistem yoktu yazık yani neyse paranız verelimde herkeze adeletli davranın..
KataKul...
KataKul...
Aynen katılıyorum , eğer bir server sahibiyseniz para verenle vermeyeni ayıramazsınız ozaman bende veriyim paramı önüme gelene söviyim ? Daha adeletli davranmanız beklenir yoksa çok user kaybedersiniz...
Hayır hayır şöylede bir durum var.Hiç bir ciddiyet yok oyunda adam ticket da ne diyor biliyo musun ? 7 Gün ban yemişsin.Ban yemişsin ne ya
7 gün hesabınız kapatılmıştır denilir benim bildiğim ve onuda geçtim daha ilk hakaretimde 7 gün ayrı bir şey zaten

7 gün hesabınız kapatılmıştır denilir benim bildiğim ve onuda geçtim daha ilk hakaretimde 7 gün ayrı bir şey zaten

Ban cezası uygulanan kişinin pvp serverimizda yaptıgı ticaret göz önünde bulunmaksızın gerekli cezai işlemleri uygularız, ayrıca "7 gün ban cezası yemişsin"deki kastımız biz ban cezası vermiyoruz sadece bildiriyoruz bir üst yöneticimiz ban cezası uyguluyor bu sebepten ötürü bu sekilde söylenmiştir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...