S2 - Son Silah Envanter Hack / Inventory Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Josephine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Josephine

Level 5
Konular
65
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yapılış videosunu 1080p yani HD olarak izleyin.

Yazılı Anlatım: (Alıntı)

1- S2 Son Silah Oyununu Açalım ve giriş yaparak lobiye qelelim (odaların olduğu bölge)

2- bypass yapmamız gerekicek (yoksa cheat engineyi açınca oyundan atar) AnVir Task Manager'i açıyoruz.

3- TheRaw.exe ' yi seçip" Threads " kısmına geliyoruz. Yüzdelik değeri 0.0% olmayanlara sağ tıklayıp terminate diyerek yes'e tıklıyoruz.
bu şekilde olan tüm dosyaları sildik en üste s2 yazan hariç.

4- oyuna girerek envanter kısmına geçiyoruz ve elimizde olan silahlara bakıyoruz. süresi sınırsız olan dingil silah.

5- cheat engineyi açıyoruz. sırasıyla; Edit - Settings- Extra burda ne kadar seçenek varsa hepsini clicleyin ve okey diyin.

6- cheat engineyi kapatıp yenıden açıyoruz.

7- Bilgisayar işaretine tıklayarak TheRaw.exe ' yi seçiyoruz.

8- ve elimizde bulunan silahın kodunu value yazan yin altına yazıyoruz ve First Scan Diyoruz. ( 8 den daha fazla kod çıkması lazım arama yaptığınızda . çıkmazsa eğer oyuna girip silaha tıklayın ve sonra tekrar arama yapın)

9- çıkan sonucları ctrl + a yaparak seçiyoruz ve aşşağıya doğru olan fari imleci ile aşşağıya alıyoruz
yine crtl + a yapıp sağ tıklıyoruz ve Chenge Record- value kısmına geliyoruz ve istediğimiz silahın kodunu giriyoruz.
daha sonra entere tıklayıp oyunumuza dönüyoruz.

Sıra geldi dosyalara ve ByPass'a
:ka19:

İndirmek için aşağıdaki linke tıklayın. Dosya boyutu 10 MB Virustotalle uğraşmadım. Zaten virüs yok. 2 önemli txt belgesi, CE, Bypass var içinde.

Son düzenleme:
mikrafonu azina sokmuşsun bişi anlaşılmıyor ama güzel hack deniyorum

Son düzenleme:
Konu Alıntı Yazmayı Unutmuşum

First Scan Deyince O Kenardaki Şeyler Çıkmıyor

Nasıl cıkmıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)