- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar herkese iyi oyunlar , iyi forumlar. Bildiğiniz üzere evcil hayvanlar var ve bunlardan 1 tanesi de benim başbelası olarak tanımladığım bebek azrail. Kule yapamıyoruz bunun yüzünden. Eskiden böyle bir şey yoktu fakat şimdi var. Bütün serverlerde böylemi bilmiyorum fakat Jupiter serverinde her Azrail kestiğimizde bir bebek azrail mührü veriyor. Bu lanet nesne de atsan atılmaz satsan satılmaz. Ne ticarete konuluyor ne yere atılıyor. Depom doldu taştı artık bebek azraille lütfen şuna bir çözüm bulun artık Azrail kesemiyorum rahat rahat 2 envanter bebek azrail var ya
Son düzenleme:
- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Efendim O Sorun Bende de var. Admin bu Soruna Karşı Bir Çözüm Buluncaya Kadar Ben Size Yardımcı Olayım Bakın.Merhabalar herkese iyi oyunlar , iyi forumlar. Bildiğiniz üzere evcil hayvanlar var ve bunlardan 1 tanesi de benim başbelası olarak tanımladığım bebek azrail. Kule yapamıyoruz bunun yüzünden. Eskiden böyle bir şey yoktu fakat şimdi var. Bütün serverlerde böylemi bilmiyorum fakat Jupiter serverinde her Azrail kestiğimizde bir bebek azrail mührü veriyor. Bu lanet nesne de atsan atılmaz satsan satılmaz. Ne ticarete konuluyor ne yere atılıyor. Depom doldu taştı artık bebek azraille lütfen şuna bir çözüm bulun artık Azrail kesemiyorum rahat rahat 2 envanter bebek azrail var ya
envanterinizi full doldurun pot veya benzeri şeyle böylelikle düşenler yere düşsün intikamlarıda bir pot atarsınız alırsınız öteki çıkmanızda böylelikle intikamlar üst üste biner ötekileri atar.
İyi Forumlar Efendim.
- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Arkadaşlar Bu Problem Edilecek Bir Sorun Değil aslında Sadece 15 dk ayırarak 3 envanter Bebek azraili yok edebilirsiniz ;
Bebek Azrailleri Depoya Koyun . (Bebek azraile benzer atılmayan eşyalarıda koyun fazlalık olmasın)
Daha sonra Karakter Atın ver orda 1 level bir çar yaratın .
Yarattığınız çar ile oyuna girip Depodan bebek azrailleri alın.
Tekrar Karakter Atıp Karakter silme şifresiyle 1 level çarı silin.
Ve Son Artık O İtemler yok.
Bu gibi şeylere çözüm beklemeyin. Oyunda bu kadar bug hata oluyorken bunlar bi hiç sayılır
Bebek Azrailleri Depoya Koyun . (Bebek azraile benzer atılmayan eşyalarıda koyun fazlalık olmasın)
Daha sonra Karakter Atın ver orda 1 level bir çar yaratın .
Yarattığınız çar ile oyuna girip Depodan bebek azrailleri alın.
Tekrar Karakter Atıp Karakter silme şifresiyle 1 level çarı silin.
Ve Son Artık O İtemler yok.
Bu gibi şeylere çözüm beklemeyin. Oyunda bu kadar bug hata oluyorken bunlar bi hiç sayılır

- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güzel çözümler gerçekten teşekkür ederim. Deniyeceğim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)