Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Admın G4M30V3R Adlı Hesabım Jupıter Serverı Acıldıktan 1 Hafta Sonra Ban Yedi 2 Aylık Ama gırıp oynamak ıstedım bugun ve hala banlı oldugunu gordm yeter ne zaman acmayı dusunuyorsnz 3 yıla yakın banlanmıs sekılde beklıyor hesabım barı acmıcaksanız bekletmeyınde oyunu bırakayım bı suru ıtem vardı o carda? cevap beklıyorum ne zaman acılcanı yazın barı bekletmeyın? Çar Benım Hesap Benım 

Kardes sen sabırla beklemeye devam et acılacaktır yalnız benım char gibi ise banlı degıldır ID yazılımında (-) bu sekılde karekterler var ıse ondan acılmazdır
Admın G4M30V3R Adlı Hesabım Jupıter Serverı Acıldıktan 1 Hafta Sonra Ban Yedi 2 Aylık Ama gırıp oynamak ıstedım bugun ve hala banlı oldugunu gordm yeter ne zaman acmayı dusunuyorsnz 3 yıla yakın banlanmıs sekılde beklıyor hesabım barı acmıcaksanız bekletmeyınde oyunu bırakayım bı suru ıtem vardı o carda? cevap beklıyorum ne zaman acılcanı yazın barı bekletmeyın? Çar Benım Hesap Benım![]()
Hile kullanımından sınırsız ban cezası almışsınız. Siz iyisi mi yeni bir hesapla devam edin...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...