Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Anlatım bana ait değildir şimdiden diyelim arkadaşlar bu videpyu izleyin belki katkımız olur
Arkadaşlar Hemen Paranızı Alamazsınız En az 15 $ olması lazım para aktarımı her pazartesi gerçekleşir
(Hile paylaşmıyorum Çünkü hilelileri artik sevmiyom)]Y☺ksa elimde 3 tane çalışan hilem var] sonra türkler hileci diyorlar (Adam gibi oynayın şu oyunu)

///
Arkadaşlar Hemen Paranızı Alamazsınız En az 15 $ olması lazım para aktarımı her pazartesi gerçekleşir
(Hile paylaşmıyorum Çünkü hilelileri artik sevmiyom)]Y☺ksa elimde 3 tane çalışan hilem var] sonra türkler hileci diyorlar (Adam gibi oynayın şu oyunu)

///
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynen surveyler 3 dolar 3 dolar olarak geliyor yani bir part 3 dolar sonraki 1 part 3 dolar ama sonraki part biraz geç geliyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...