ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

visual basic de birkaç yapamadıgım yerler var lütfen yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blade538
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 387

blade538

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
97
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1.Arkadaşlar projem de giriş yapan kişinin giriş yaptıktan sonra açılan formda diğer tüm bilgilerin gözükmesi istiyorum.
Baglantım yzak mysql baglantısı üye girişi oluyor sonra açılan sayfada o üyeliğin diğer bilgilerini koymak istiyorum.Yapmak istediğim o kişinin bilgilerin olan bir form olması giriş yapanın
İstediğim Visual basic için ama örneği web sitelerinde veriyim turkmmo.com herkes giriş yapınca kendi bilgileri çıkıyor bunun gibi

yardım lütfen

2.Programamıma üyelere rütbe verilecek admin normal üye gibi ama bunlara ait bir form olacak yani admin ise ayarlar yönetme formuna n. üye ise programı amacı neyse kullanacak.

3.Visual basic Mysql baglantılı projem için veri kaydetme veri güncelleme ve silme araştırıyorum ama hep access için çıkıyor lütfen konu vb. bir şey varsa lütfen paylaşın

4.Programımda destek veya online chat kısmı yapmak istiyorum.Önemli bir şey olunca iletişim için hızlı.yada iletişim menüsünden göndereceği kişiyi seçip ona mesaj yollama

arkadaşlar tahminim kadarıyla bu işler biraz zor gibime geliyor demek istediğim biraz zor konular gibime geldi ama lütfen yardım edin yada ne yazıpta araştırabilirim gibi önerilerde bulunursanız sevinirim yada visual basic ile pro gibi biri olan varsa irtibata geçse olurmu daha ben acemi sayılırım

Arkadaşlar Baglantım Uzak Mysql baglantısı ( web sitemin veritabanına)

Lütfen Yardım Edin

Son düzenleme:
Merhaba Mübarek bu soru biraz ağır bunu Msdn'de sorsan daha iyi olurdu ,
ama ben sana yinede yardımcı olabildiğim kadar oluyum.

Soru 1 : Localmı yoksa İnternetten mi ?

Soru 3 :

1.veritabanım internette

3.sorum Visual basic te mysql baglantılı bir veritabanına veri kaydetme veri silme güncellem visual basşc yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
Ben myql ile iç dış fazla olmadım , olmadığım halde bilgi vermeye çalışıyorum . Biraz sakıncalı olduğu belirtiyim .

burada 3. sorunun cevabı var sanırım
veya bunda büyük ihtimalle bulabilirsin :

fakat diğer sorunun cevabı için msdn de konu açarsan orda uzman kişilerden daha yararlı ve açık bilgi alabilirsin.

konumu msdn forumlara açtım belicem yanıt gelcekmi bakalım
yardımcı oldugun için tşkler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri