HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Samet
Yaşınız: 18
Nereli olduğunuz: Trabzon
Hangi takımlı olduğunuz: Trabzonspor
Forumu nereden bulduğunuz: Farklı forumları dolaşırken girdim gördüğüm tüm forumlardan farklı oldugu için hemen kayıt oldum.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Çok beğendim.Ortam güzel bilgi paylaşımı oldukca yoğun ve bayaa hit alan bir forum.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz: Yeteri kadar tanittim kendimi.Futbol,basketbol oynamayı ve izlemeyi seviyorum.Müzik dinlemeye bayılırım.Tek oynadığım oyun ve tutkunu olduğum oyun "Metin2" dir.
Yaşınız: 18
Nereli olduğunuz: Trabzon
Hangi takımlı olduğunuz: Trabzonspor
Forumu nereden bulduğunuz: Farklı forumları dolaşırken girdim gördüğüm tüm forumlardan farklı oldugu için hemen kayıt oldum.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Çok beğendim.Ortam güzel bilgi paylaşımı oldukca yoğun ve bayaa hit alan bir forum.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz: Yeteri kadar tanittim kendimi.Futbol,basketbol oynamayı ve izlemeyi seviyorum.Müzik dinlemeye bayılırım.Tek oynadığım oyun ve tutkunu olduğum oyun "Metin2" dir.
Son düzenleme:
Teşekkür ederim,hoşbulduk.Hoşgeldin
Teşekkür ederim,hoşbulduk.Hoşgeldin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)