HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR ÇOĞUMUZUN BAŞINA GELEN TORRENT HATASINA UFAK BİR ÇÖZÜMÜM VAR . HER DENEMEMDE İŞE YARADI. SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTERİM.
İLK OLARAK NOT DEFTERİNİ AÇIN.
NOT DEFTERİNE ŞUNLARI YAZIN "start metin2client.bin" ve FARKLI KAYDETE TIKLAYIN.
DOSYANIN İSMİNİ mmoac.bat (.BAT KALACAK MMOAC YERİNE İSTEDİĞİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ) AYARLAYIN VE MMOMT2 KLASÖRÜNE ATIN.
BUGÜN BENDE TORRENT HATASI ALDIM VE BUNU YAPIP OYUNA GİRDİM. HERKESE İYİ OYUNLAR
KARAFIRTINA
İLK OLARAK NOT DEFTERİNİ AÇIN.
NOT DEFTERİNE ŞUNLARI YAZIN "start metin2client.bin" ve FARKLI KAYDETE TIKLAYIN.
DOSYANIN İSMİNİ mmoac.bat (.BAT KALACAK MMOAC YERİNE İSTEDİĞİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ) AYARLAYIN VE MMOMT2 KLASÖRÜNE ATIN.
BUGÜN BENDE TORRENT HATASI ALDIM VE BUNU YAPIP OYUNA GİRDİM. HERKESE İYİ OYUNLAR
KARAFIRTINA
Lan Olmuyor Bi Yürügit Dediğinin harfi harfine yerine getirdim aynı geliyor hata kimi yion lan sen burda konu açıp cocuk gibi point mi istion gelde edit verem adam akıllı biliyorsan buralara yazma hakkın var ama sen biraz geri kalmışsın dostum
Yazık be sana
Hadi işine kardeşim muhattap bile olmak hata seninle.
Hadi işine kardeşim muhattap bile olmak hata seninle.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)