Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyun çığrından çıktı ne gm var oyunda ne forumda ilgilenen carım banlanalı 1 hafta oluyo hala bi haber.Oyunu pislik götürüyo küfür kıyamet kopuyo adamlar oldukça rahat ne seviye kaldı ne kalite gel gelelim bi ilgilenen yok şimdi çok merak ediyorum bn neden banlandım bu ortam böleyken.elimde bi sürü ss var onları tcketlesem ne fayda var bnm attığım tickete cvp gelmedi daha 1 hafta oldu.Adamlar küfür etsin bize biz ss alalım ortada gm yok sineye çekelim küfürleri bu mudur?????????????
xGeCeMeLeĞix;1051147' Alıntı:sana gore ole bana gore normal gıdıo oyunla ılgılenende varr
Aynen.
Madem Oyunun Çivisi Çıktı Kardeşim Sana Güle Güle
Burada Bu Kadar Kişi Bu Oyunu Oynuyorsa Heralde Oyunun Daha Çivisi Çıkmadı
Neyse Madem Beğenmiyorsan Güle Güle.
Burada Bu Kadar Kişi Bu Oyunu Oynuyorsa Heralde Oyunun Daha Çivisi Çıkmadı
Neyse Madem Beğenmiyorsan Güle Güle.İlgilenenlere söyleyin o zmn bizimlede lgilensinler. Forumda kaç tane adam bagırıyo kaç haftadır sizin bi probleminiz olmadığı için sorun yok çarım banlandı 1 haftayı geçiyo ticket attım cart curt 10 yere yazdım forumda daha nasıl ilgilenmelerini beklicem daha baska yolu varsa söleyin bizde bilelim ordan konusması kolay...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)