Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bıkkınlık ; Aynı şeylerin tekrar edilmesi sonucunda oluşan durum.
Bezginlik ;
-Bıkkınlıkların tekrarı sonucunda oluşan durum.Bıkkınlığın üst kademesi.
-Aynı yemeği 10 yıl yedikten sonra ertesi gün yine aynı yemeğin kişinin karşısına geldiği andaki ruh hali.
-Gına,bay,kus gelme durumu.
-Mallaşma durumu.
-Bıkkınlıklara neden olan,yaşamdaki sonuçsuz-salak döngülerin,bir türlü bitmemesi halinde,hayatımızdaki olguların ve değerlerin anlamlarının bitmesine de neden olan zararlı bir durumdur.
Yaşamdan bir örnek: Benim 10 yıldır evlenmek için karı aramam gibi.Saydım, galiba 40 küsür oldu.
(zorunlu ek bilgi: iş,güç,şekil,şemal hepsi iyi durumda olduğu halde!)
-"İnsan hergün bal yese baldan da bıkar". Özlü sözüyle de açıklık getirilebilecek bir durum gibi gözükse de burada balın elde edilmesi gibi bir durum vardır.
Bezginlik ;
-Bıkkınlıkların tekrarı sonucunda oluşan durum.Bıkkınlığın üst kademesi.
-Aynı yemeği 10 yıl yedikten sonra ertesi gün yine aynı yemeğin kişinin karşısına geldiği andaki ruh hali.
-Gına,bay,kus gelme durumu.
-Mallaşma durumu.
-Bıkkınlıklara neden olan,yaşamdaki sonuçsuz-salak döngülerin,bir türlü bitmemesi halinde,hayatımızdaki olguların ve değerlerin anlamlarının bitmesine de neden olan zararlı bir durumdur.
Yaşamdan bir örnek: Benim 10 yıldır evlenmek için karı aramam gibi.Saydım, galiba 40 küsür oldu.
(zorunlu ek bilgi: iş,güç,şekil,şemal hepsi iyi durumda olduğu halde!)
-"İnsan hergün bal yese baldan da bıkar". Özlü sözüyle de açıklık getirilebilecek bir durum gibi gözükse de burada balın elde edilmesi gibi bir durum vardır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)