HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar yaklaşık 2-3 saat sonra metin2 sunucusu satın almayı düşünüyorum fakat hangi bilişim güvenilir bir türlü karar veremedim yorumlardanda anlaşılmıyor pek siz ne önerirsiniz benim baktıklarım şunlar
dolunay bilişim
buyukweb bilişim
omakservers bilişim
ttnet bilişim
benimkiler bunlar kardeşler bunlardan farklıda söyleyebilirsiniz benim isteğim güvenilir olması dolandırılmak istemiyorum çünkü açıklamasıyla birlikte hangisinin iyi olduğunu söylermisiniz
dolunay bilişim
buyukweb bilişim
omakservers bilişim
ttnet bilişim
benimkiler bunlar kardeşler bunlardan farklıda söyleyebilirsiniz benim isteğim güvenilir olması dolandırılmak istemiyorum çünkü açıklamasıyla birlikte hangisinin iyi olduğunu söylermisiniz
Guvenilir Saglam Bilişim Arıyosan http://www.omakservers.net/ dostum baska yerlere bakma bile
Kesinlikle omakbilişim derim.İşini iyi yapan insanlar.Hiçbir yerinde sıkıntı yok ve güvenilirler.Omak bilişimi tavsiye ederim.
o saydıklarının hiç biri iyi değil eksen bilişim guzele benzıyorarkadaşlar yaklaşık 2-3 saat sonra metin2 sunucusu satın almayı düşünüyorum fakat hangi bilişim güvenilir bir türlü karar veremedim yorumlardanda anlaşılmıyor pek siz ne önerirsiniz benim baktıklarım şunlar
dolunay bilişim
buyukweb bilişim
omakservers bilişim
ttnet bilişim
Bence Kardeş Hiç Almaya Tenezzül Bile Etme.
Ha Param var Adamı Paramla Yola Getiririm Dersen Sen Bilirsin. :l03:
Ek Olarak Şunu Söyliyim DolunayBilişim Hakkında 1 Şikayet Bile Görmedim Çıktıysada Haberim Yok
Filesleri Güncel Değildir Belki Ama Kaç Yıldır Adam Bu İşin İçinde.
Kusura Bakmayın Konu Dışında Yarum Yazıyom Artık Korkuyom Yorum Atmaktan.
(Umarım Bu Yazdıklarım İçinde Ban Yemem Düşüncemi Yazdım O kadar da Düşünce Hakkı Olsun Değil mi. )
(NOT: BAN Atacaklarsa Bari Önce den Bi Uyarı Mesajı Yollayın Sonra Aynı Şeyi Tekrar Edersek BAN ATIN İşinize Karışmak Gibi Olmasın.)
Ha Param var Adamı Paramla Yola Getiririm Dersen Sen Bilirsin. :l03:
Ek Olarak Şunu Söyliyim DolunayBilişim Hakkında 1 Şikayet Bile Görmedim Çıktıysada Haberim Yok
Filesleri Güncel Değildir Belki Ama Kaç Yıldır Adam Bu İşin İçinde.
Kusura Bakmayın Konu Dışında Yarum Yazıyom Artık Korkuyom Yorum Atmaktan.
(Umarım Bu Yazdıklarım İçinde Ban Yemem Düşüncemi Yazdım O kadar da Düşünce Hakkı Olsun Değil mi. )
(NOT: BAN Atacaklarsa Bari Önce den Bi Uyarı Mesajı Yollayın Sonra Aynı Şeyi Tekrar Edersek BAN ATIN İşinize Karışmak Gibi Olmasın.)
Son düzenleme: