HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gnpc için konu açmıştım bazı arkadaşlarımız p npcde eklermisindediler bende ekledim.
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız p npc dosyası arıyomuş ama bulamamışlar bulanlarda link kırıkdiye dertleniyo ben kendi sunucuma yükledim dosyayı ve konuyu paylaştım Filezilada mesela /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/20090/chat bu dizeeye atıcaksanız npc boş ise chat dosyasını üstüne atın dolu ise verdiğim dosyaları chat içinden alın burdaki chat dizesinin içine atın
Lütfen işlem yapmadan önce yedek alınız sorumluluk kabul edilmez.
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız p npc dosyası arıyomuş ama bulamamışlar bulanlarda link kırıkdiye dertleniyo ben kendi sunucuma yükledim dosyayı ve konuyu paylaştım Filezilada mesela /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/20090/chat bu dizeeye atıcaksanız npc boş ise chat dosyasını üstüne atın dolu ise verdiğim dosyaları chat içinden alın burdaki chat dizesinin içine atın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lütfen işlem yapmadan önce yedek alınız sorumluluk kabul edilmez.
Son düzenleme:
@salihf7 Hostingimin süresi dolduğu için linklerde sıkıntı yaşanmaktadır bu konu hakkında bütün forumdan özürdiliyerek konumun kapanmasını talep ediyorum.
Kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)