- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu arada 2 palavra yazıyon dıye kendını şair sanma
Bu oyunda şairde olamazsın adamda olamazsın ama ben senı adam edicem meraklanma sen. Sizi merakla bekleyeceğim.
Ozaman forumda zırlarken bu konuların fotoğrafını çekıp suratına vuracağım. Ahdım olsun 
Bu oyunda şairde olamazsın adamda olamazsın ama ben senı adam edicem meraklanma sen. Sizi merakla bekleyeceğim.
Ozaman forumda zırlarken bu konuların fotoğrafını çekıp suratına vuracağım. Ahdım olsun 
- Konular
- 66
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vedat senın işin oyun oynamak değil bu insanlarla uraşmak diyorsun ya hani YANLIŞ KARDEŞİM
sen işin Bu hayatta Oros po cocugusun satılmışsın hırsızsın adam değilsin İnsan bile değilsin hadi sik tir git oyununu oyna
sen işin Bu hayatta Oros po cocugusun satılmışsın hırsızsın adam değilsin İnsan bile değilsin hadi sik tir git oyununu oyna

- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
kral yazmışın hesabına sen olsan olsan çöpçüler kralı olursun abisi ben yazıyorum diye şairim demedim orayada yazdım ben çok iyi yazıyorum demedima (abisi.)
adam diyorsun adamlıktan mağdursun adam olanlara laf atıyorsun. ya ben seni anlamadım sen ne çeşit bir akıllısın ?
o kadar adam anladı senin bir halt yapamıyacanı. buraya gelmiş tehdit ediyon "venüs'ü" sen hangi arkayla yapıyon o tehditi çok merak ediyorum.
adam diyorsun adamlıktan mağdursun adam olanlara laf atıyorsun. ya ben seni anlamadım sen ne çeşit bir akıllısın ?
o kadar adam anladı senin bir halt yapamıyacanı. buraya gelmiş tehdit ediyon "venüs'ü" sen hangi arkayla yapıyon o tehditi çok merak ediyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)