HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Efendim Sv Bilirleşirse Merkür & Venüs //// Mars & Jüpiter. sıralama nasıl olucak yada oyuna girişte sadece Merkürle Mars mı yazıcak venüs Jüpiter kısmı kaldırılacak mı Venüs Sıralaması yada Jüpiter sıralaması artık birleştiği sıralamaya mı aktarılacak ? (kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım.)
@tuxuuu; @admin; @zeyn0;
@tuxuuu; @admin; @zeyn0;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Efendim Sv Bilirleşirse Merkür & Venüs //// Mars & Jüpiter. sıralama nasıl olucak yada oyuna girişte sadece Merkürle Mars mı yazıcak venüs Jüpiter kısmı kaldırılacak mı Venüs Sıralaması yada Jüpiter sıralaması artık birleştiği sıralamaya mı aktarılacak ? (kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım.)
@tuxuuu; @admin; @zeyn0;
Biraz aklını çalıştırmayı dene zekasız. Sıralama yine aynı olacak merkür mars diye geçecek sanırım. Düşünce diye bişey yokmu sende zekasız .

Sende sanırım diyorsun o kesin bilgi almaya çalışıyor herkes zaten bi sanırım havası içinde herkesin fikrini dinleyip akıl karıştırmaktansa konu açıp öğrenebilmeye çalışmak daha iyi zekasızBiraz aklını çalıştırmayı dene zekasız. Sıralama yine aynı olacak merkür mars diye geçecek sanırım. Düşünce diye bişey yokmu sende zekasız .![]()

ReDkİnG;15080803' Alıntı:Sende sanırım diyorsun o kesin bilgi almaya çalışıyor herkes zaten bi sanırım havası içinde herkesin fikrini dinleyip akıl karıştırmaktansa konu açıp öğrenebilmeye çalışmak daha iyi zekasız![]()
Birşey kesin olmayıp buraya konu açan benmıyım çocuk? Aklını çalıştırıp tahmın edemıyosan ve bu kadar basit şey ıçın mesgul edıyosan burayı. Zekasız lakabı çok yakisiyor size .
Fikir üretmekle akıl karıştırmak farklı bişey bunuda bil
İlkokul mezunları hep böyle. Mezun bıle değiller 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)