noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Gameforge Live Yüklenmeme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aurick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

Aurick

Level 4
TM Üye
Konular
24
Online süresi
1h 10m
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
86
MmoLira
27
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar ben bu foruma döndükten sonra metin2 'yede tekrar başlıyım dedim ama
error verip kapandı ve gameforge'da böyle bir görünüm aldı . Bu nasıl düzeltilir bilen varsa yardım edebilir mi ? Şimdiden teşekkürler :)

qnh5h.png

Kardeşim bndede aynısı oldu biri yardımcı olsun ?????

Bilgisayarınızdan GameForgeLive kaldırıp yeniden yükleyin.Aynısı bendede olmuştu denedim ve kalktı. Windows işletim sistemininizdende olabilir (ama kesin değil)

Bilgisayarınızdan GameForgeLive kaldırıp yeniden yükleyin.Aynısı bendede olmuştu denedim ve kalktı. Windows işletim sistemininizdende olabilir (ama kesin değil)

Ben öyle yapmadım çünkü yeniden başlama korkusu vardı gene o kadar beklemek istemezdim . Geçen duraklatıp pcyi reslemiştim şimdi olur mu diye denedim ve oldu . Girince başlat diyip tekrar kaldığım yerden devam etti genede teşekkürler .

arkadaşlar birşey soracaktım gameforge live ı kurdum ancak kurulumda internet bağlantısı yok hatası veriyor ama normalde internete bağlıyım.lütfen yardım edermisin? işletim sistemi xp ondan olabilirmi acaba? şimdiden teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri