- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar önceden açmıştım konuyu glitch yapmadan direk duvara heryere girebildiğin hack wardıya hacki buldum ama bu hack bedava değil aynı vip hack gibi paralı bunu crossfire nin gm si dağıtıyor ewet bunu dağıtan malesef oyunun gm si 1 aylığı 40 dolar bu hackin arkadaşım aldı gm den isteyen olursa z8.gamesten gm lere baksın bizim aldığımız gm nin adı : [GM]BingBang isteyen olursa bana özelden mesaj atsın alabilirim isteyenlere
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaş saol bende baktım herkez yapıyo sana + reppp allah razı olsun ellerin dert görmesin ama 40 doları nerden bulucam
- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
işte o da bizim sorunumuz parası olan alıyo parası olmayanlarda anca bölee oyunda onlara bakıyo
ben arkadaşın pc sinde oynadım hack süper knife hack te war adama uzaktan bıçak salla adamı wuruyon
çok güzel bi hack
ben arkadaşın pc sinde oynadım hack süper knife hack te war adama uzaktan bıçak salla adamı wuruyon
çok güzel bi hack- Katılım
- 23 Eyl 2009
- Konular
- 641
- Reaksiyon Skoru
- 148
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -351
- DevLira
- 0
Böyle dolandırıcılık yapma. Bu hack bedava koçum 
Bende vardı hack. Bir program var virüsünü temizledim açtım bedava çalışıyor. Ama oyunun zevki kalmadı, duvara girince genelde atıyor ya da can gidiyor. Ondan hileyi tavsiye etmem
milleti kazıklama. KONU KİLİT !!!

Bende vardı hack. Bir program var virüsünü temizledim açtım bedava çalışıyor. Ama oyunun zevki kalmadı, duvara girince genelde atıyor ya da can gidiyor. Ondan hileyi tavsiye etmem
milleti kazıklama. KONU KİLİT !!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)