HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güzel düşünce gerekli görülürse açılabilir ama üyeler düşüncelerini bu bölüme yani forumumuz hakkında kısmına konu açarak belirtiyor çok gerek duyulursa açılabilir.
Üye hakkında yorumlar için zaten profilinden yapabilyoruz. Bknz. profillere girip üye notuda bırakabiliyoruz. Ayrıyetten bu kategorimiz forum hakkında görüşlerimiz için var. Tabii Emrah abinin düşüncesi ne olur bilinmez![]()
üye notunu sadece yönetimdekiler görüyor

Bence sadece forum hakkında değilde dünya gündemi hakkında düşüncelerimizi ortaya koyabileceğimiz,üyeler,yöneticiler,adminler,forum ve diğer kişiler hakkında düşüncelerimizi söyleyebileceğimiz bir bölüm ve gerekirse bölümler açılmalı.Aşk,ergenlik,geçim derdi vb. sıkıntılarımızı dertlerimizi paylaşabileceğimiz bir bölüm açılabilir bence.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu yazdıklarım arasından birini kötülemek veya birine yalakalık yapmak amacıyla yazdığımı düşünmeyin lütfen.
Bu konu hem de bir öneri ve örnek konu olsun, yani turkmo için kişisel düşünceleriniz bölümü açılmalı ve üyelerin forum hakkındaki iyi veya kötü düşüncelerini paylaşmaları sağlanmalıdır, böyle birşey olursa turkmmo bence yeniliklere açık ve üyelerin görüşlerini dinleyen bir forum olduğunu bir kere daha kanıtlamış olur. @admin böyle bir bölüm açılırsa editörü hazır.
Bu forumda uzun zamanlar geçirdim ve bu forumun benim için yeri bambaşkaydı, yeri geldik sevindik, yeri geldik üzüldük. Eskiden rütbe atlıyacağız diye can atardık. Bir rütbe atladınmı havalara uçar sevinirdik ama şuana göre biz yine iyi ilerlemişiz şuanki zamanda bırak yöneticiliği, moderator olmak bir zor. Şuana kadar o kadar bırakop giden olduki forumu bazen benide bırakasım geldi fakat gitmek hiç nasip olmadı, görevi bıraktım ama hala aklım turkmmo'da. Eskiden herkese sorulan bir soru vardır hedefin ne ben hep en eski üye olmak istemişimdir
forumun en eski yetkililerinden olmak istedik ama buda olmadı
, beceremedik. Tüm rütbeleri ikiliyerek gittik iki kere moderator, iki kere süper moderator ve iki kere de yönetici olduk, olmasaydık belkide şuan admindim
![]()
.
Aslında daha çok şeyler yazacaktım ama şuan biraz meşgulum daha sonra belki eklemelerde yapabilirim. :l04:
Aslında Çok Şanşlısın biliyor musun ? her rütbe Zevkini ayrı ayrı tattın. her olayda bir şey ögrendin. o zaman dostluklar farklıydı. suan da farklı ve eğlenceli. yani şahsen bn sura bir şey yapmaktan zevk alıyorum. eski yönetimden belirli demirbaşlar kaldı aslında ve eski yönetimimiz hala forumla dost bu turkmmo nun kalitesini anlatır
düşüncelerin güzel Hoşuma da Gitti

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)