farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Gta san andreas donup kalıyor.!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MODUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar benim sorunum gta san andreas veya samp veya mta'ya girerken daha karekterle 1,2 adım atıyorum oyun donup kalıyor öylece bir ara 4 saat beklettim belki açılır die yinede açılmadı ctrl alt del'de olmuyor alt f4 hiç olmuyor pcyi kapatmak zorunda kalıyorum ama eskiden hiç donmaksızın oynuyabiliyordum bunun için dün format attım pcde sadece gta san andreas var gta san andreası ise dün yükeldim sildim tekrar yükledim bu sorunla karşılaştım lütfen yardım edin sistem gereksinimlerim bu oyunu çalıştırıyor hatta en yüksek'de bile açabiliyorum

merhaba arkadaşlar benim sorunum gta san andreas veya samp veya mta'ya girerken daha karekterle 1,2 adım atıyorum oyun donup kalıyor öylece bir ara 4 saat beklettim belki açılır die yinede açılmadı ctrl alt del'de olmuyor alt f4 hiç olmuyor pcyi kapatmak zorunda kalıyorum ama eskiden hiç donmaksızın oynuyabiliyordum bunun için dün format attım pcde sadece gta san andreas var gta san andreası ise dün yükeldim sildim tekrar yükledim bu sorunla karşılaştım lütfen yardım edin sistem gereksinimlerim bu oyunu çalıştırıyor hatta en yüksek'de bile açabiliyorum

çok fazla mod yüklediğinden olabilir , veyahut donanımlarının driveri sorunludur.

Gta simgesine sağ tıkla özelliklere de oradan uyumlulağa gel windows 98 / windos me yap düzelir ama sende farklı olabilir ben bunu yaptım düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri