- Konular
- 1
- Online süresi
- 4m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
aynen pasam calıstı ama hic bi halt yaptıgı yok yani Speed Yani F2 basıyon W tusuna bastıgında geri gidiyor
S ye bastıgında Saga AFK da surekli mermi sıkıyor valla mermimi dayanır bi baktım kursun bitmis adam geldi kafama sıktı 
S ye bastıgında Saga AFK da surekli mermi sıkıyor valla mermimi dayanır bi baktım kursun bitmis adam geldi kafama sıktı 
- Konular
- 641
- Reaksiyon Skoru
- 148
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -351
- DevLira
- 0
aynen pasam calıstı ama hic bi halt yaptıgı yok yani Speed Yani F2 basıyon W tusuna bastıgında geri gidiyorS ye bastıgında Saga AFK da surekli mermi sıkıyor valla mermimi dayanır bi baktım kursun bitmis adam geldi kafama sıktı
![]()
:m08: :m08: :m08: :m08:
- Konular
- 9
- Online süresi
- 3m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
des des aga emegine saygısızlık etmis gibi olmayım ama bu hack hiç bişi yarammioki sadece ates edio baska bişi yapmio yapiomu yoksa yapiosa özelliklerini anlatırmısın .
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Yok ya speed le alakası yok speed off on oluyor afk yı zate on yapma
kopuyor karekter onune gelen yere mermi bosaltıyor son olarak f3 ona basmadım bassamda crossfireden cıkıyor
pasam bu enson kullanılacak bise ama no boxws cok güzel oldu o hack calısıyor ya gerisi bos
kopuyor karekter onune gelen yere mermi bosaltıyor son olarak f3 ona basmadım bassamda crossfireden cıkıyor
pasam bu enson kullanılacak bise ama no boxws cok güzel oldu o hack calısıyor ya gerisi bos- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)