berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

İstanbul Bilisim Nasıl ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kutlu055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim Demin Referanslarına Baktım Hepside Süper Aynı Files Kurucaklarsa Onlarla Calışmayı Düşünüyorum

Bu Şikayetler Sunucu Şirketleri Taıntım Konusu Yorumları

Kesinlikle önermiyorum. Destekleri 0 . Bi mesaj atarsınız 3 gün sonra cevap verirler. Adam yerine bile koymazlar

Paranizi bosa harcakmak istiyorsaniz 1 e 1 :D

ben aldım hiç memnun kalmadım bi soru sordum ftp şifresini verir misiniz diye adamlar işim var 1 dk felan bile yazmaya üşendi 1 ay boyunca bide ticket attım ticket lerimi sildiler hiç iyi değil

Katiliyorum size. Adamlardan 2 tane makine aldim 2. makineyi teslim etmedi ! Boyle bilisimlere TURKMMO ekmek veriyor!

Bende Memnun Kalmadım.Firma Prensibi Olarak Galiba Kendilerini Sövdürmek İçin Ellerinden Geleni Yapıyor Küfredince Sunucuyu Kapatıyolar Galiba.Çok Sabretdim Küfür Etmemek İçin.Eğer Sinirli İseniz Ben Haksızlığa Hakaret Ederim Derseniz Almayın.Camiye Bağaşlayın Paranızı Daha İyi.

Edit : Şikayet Nedenlerim.

1- Verkidleri Site Sorunlu Çıkdı Arada Açıldı Arada Açılmadı Serverin Son 2 Haftası Kaldığında Düzeltdirebildim Anca Bu Durumu.Düzeltdirebildim dediysem adama site açılmıyor diyipde tamam düzeltiriyorm demesi ile değil.Forumda şikayet başlığı açıp haklı olduğumu kanıtlamak için bir çok ekran görüntüsü ve videosu alarak.Sonunda haklı olduğumu moderatörle anlayınca forumdan uzaklaştıracaklarıdı bilişimi YAPMAK ZORUNDA KALDI.

2-Hile engel auto pack yapacağız dediler.1 Hafta sonra yaptılar yine şikayet başlığı açınca satışlar düştüğü için yapmak zorunda kaldı.Server süresi 1 hafta uzatması sonucu konu kapatıldı.

Peki Neden Hiç Şikayet Konusu Yok ?

Şirket sizin sorununuzla 1 hafta ilgilenmiyor siz şikayet açınca geliyor.Sorununuzu düzeltiyor.Moderatörler direk konuyu çözümüş şikayetlere atıyor.Mesela benim site 2 hafta düzenli çalışmadı.Şikayet açtım düzeldi.Konu kapandı fakat ben 2 hafta siteyi eksik olarak kullandım.Yinede konu kapandı.

Birde firmanın başında fırıldak 22 yaşlarında birisi var.Bana sürekli yalan söyledi.Daha önce açtığım şikayet konularında linkini vereceğim aşşada.

http://www.turkmmo.com/cozulen-sika...nbul-bilisim-gercek-yuzu-hizmet-kalitesi.html

Haklı olduğum halde bile yalan itirazlar ile konuyu uzatdı sonunda haklı olduğumu ispat etdim.Dikkat edin uzak durun derim.

Son Olarak Yamurdan Kaçarkende Doluya Tutulmayın Alacağınız Serveri İyi Seçin.Turkmmo Rankı Olduğuna Dikkat Edin Ys Belgeli Veri Levhalı Olsun.Sahtekarlara Tamamen Paranızı Kaptırmayın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri