noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Elvan bilişim dolandırıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kutlu055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Ben neredeyse 1-2 ay oldu elvan bilişimden 1gb lik server alacaktım parayı yatırdım. Neyse eve geldim ticket attım cevap yok 4 saat oldu hala cevap yok. Adamı aradım dedim böle böle "tamam eve gidim açıcam" dedi. Ortada hala fol yok yumurta yok 12 saat oldu ticketler den mesaj atıyorum elvan bilişimin sayfasına atıyorum elvan metin2 ye atıyorum (elvan metin2' nin sahibi bu arada) cevap yok nerden baksanız 500 tane uzuun mesajlar atmışımdır. Ama açmadı 24 saat oldu açmadı 1-2-3-4 hafta oldu hala açmadı. Birde diyor ki tüm teslimatlar yapılacaktır diyor. Yapmadı benden başka kaç kisiyi dolandırmış şerefsiz. Herkes elvan bilişim sayfasına yorum yapıyor açmadı. O gün bu günün neredeyse 2 ay oldu hala açmadılar. Size tavsiyem açmayın yani. Adam haram para yemeyi seviyor demek ki. Neyse arkadaşlar okuduğunuz için teşekkürler dediğim gibi sakın almayın oradan.

ql1lz.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri