Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(20.07.2013) [özel sicript] - online oyun e-pin satıs admin paneli !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan standartst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

standartst

Level 1
Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 29 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA

ADIM: SERHAT
SOSYAL MEDYA ADIM: STANDARTST

KISA BİRŞEKİLDE KENDİMİ ANLATIYIM.

PROFESYONELL BİR ŞEKİLDE EKSİKSİZ HİÇBİR SORUNLA SİZLERİ KARSILASTIRMAMAK İÇİN ELİMDEN GELEN %100 HATASIZ BAŞARI İLE

SİZLERE HİZMET VEREBİLİRİM BU SEKTÖRDE 9 SENEDİR İÇİNDEYİM ÖNCELİKLE SUNU SÖLİYİM SOSYAL MEDYADA HAZIRLAMIS OLDUGUMUZ

KENDİ EMEKLERİMİZLE YAPTIGIM SCRİPTLER OLSUN WEB TASARIMLAR LÜTFEN BEN KENDİ İSMİNİZİ KULANARAK BENİM ŞAHSİ SCİRPTİM İŞTE

BANA AİT WEB TASARIMLAR DİYE ALINTI YAPMASINLAR. HERKEZE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM

VERDİĞİM HİZMETLER: METİN2 ÜZERİNE

*METİN2 SERVER FİLES DÜZENLEMELERİ 0'DAN KURULUM
*ÖZEL OTO PACK + GİRİŞ EXE V.B EKLENTİLER.
*OYUNA TABİR ÖZEL WEB TASARIM +İNDEX+FORUM+MARKET+DESTEK ( ONLİNE DESTEK) KURULUMU
*DOMAİN SATISLARI (.ORG , NET , COM ,BİZ)

VERDİĞİM HİZMETLER: WEB ÜZERİNE

*ÖZEL OYUN KONTROL ADMİN SCRİPTLERİ
*ÖZEL TASARIM OYUN FORUM & BLOG TASARIMLARI
*ÖZEL SCRİPT YAPIMLARI

SİZLERE ONLİNE OYUN E-PİN SATIS YANİ (YANG-GB-EJDERHA PARASI V.B SATIS TAKİP SCRİPT ÖRNEK:

qjypw.jpg

özel e-pin satıs satıs sitesi web tasarımı
qjz29.jpg

Merhabalar Bu Panel Tamamen Martes Desinge Aittir.Warez kullanım yasak olup kullananlar hakkında tazminat davası açılacaktır.

Merhaba,
Ben Martes Design'dan Valiedhiel. Öncelikle şunu belirteyim,bu sürüm bizim beta olarak çıkarıp deneme sunucularımızdan birine kurduğumuz bir sürüm. Akıllının biri de shell atıp "bakın nasıl hackerım ben" diye warezde yaydı. Bu yazılımın, bu sürümünü warezde ya da başkası satarken görürseniz aman diyeyim... Bu sürümde birçok açık mevcut. Güvenlik konusunda denemeler yaparken site boş kalmasın diye demoya koyduğumuz bir yazılım.Yüklendiği sunucunun tüm bölümlerine dışarıdan herhangi biri tarafından erişim sağlayabiliyor. Yazılımın orijinali sitemiz martesdesign.com'da satılmaktadır. Koyan arkadaşın bilgilerini TurkMMO yönetiminden rica edeceğiz.

Saygılarımla,
Valiedhiel / Martes Design

Konuyu bize bildiren arkadaşımıza ve Ulukaya'ya emeğe saygılarından dolayı teşekkür ederiz.

Merhaba,
Ben Martes Design'dan Valiedhiel. Öncelikle şunu belirteyim,bu sürüm bizim beta olarak çıkarıp deneme sunucularımızdan birine kurduğumuz bir sürüm. Akıllının biri de shell atıp "bakın nasıl hackerım ben" diye warezde yaydı. Bu yazılımın, bu sürümünü warezde ya da başkası satarken görürseniz aman diyeyim... Bu sürümde birçok açık mevcut. Güvenlik konusunda denemeler yaparken site boş kalmasın diye demoya koyduğumuz bir yazılım.Yüklendiği sunucunun tüm bölümlerine dışarıdan herhangi biri tarafından erişim sağlayabiliyor. Yazılımın orijinali sitemiz martesdesign.com'da satılmaktadır. Koyan arkadaşın bilgilerini TurkMMO yönetiminden rica edeceğiz.

Saygılarımla,

Konuyu bize bildiren arkadaşımıza ve Ulukaya'ya emeğe saygılarından dolayı teşekkür ederiz.
Bunun Gibi Terbiyesizler Yüzünden Emeğe Saygı Kalmadı

Merhaba,

Saygılarımla,

Ben Teşekkür Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri