- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 29 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA
ADIM: SERHAT
SOSYAL MEDYA ADIM: STANDARTST
KISA BİRŞEKİLDE KENDİMİ ANLATIYIM.
PROFESYONELL BİR ŞEKİLDE EKSİKSİZ HİÇBİR SORUNLA SİZLERİ KARSILASTIRMAMAK İÇİN ELİMDEN GELEN %100 HATASIZ BAŞARI İLE
SİZLERE HİZMET VEREBİLİRİM BU SEKTÖRDE 9 SENEDİR İÇİNDEYİM ÖNCELİKLE SUNU SÖLİYİM SOSYAL MEDYADA HAZIRLAMIS OLDUGUMUZ
KENDİ EMEKLERİMİZLE YAPTIGIM SCRİPTLER OLSUN WEB TASARIMLAR LÜTFEN BEN KENDİ İSMİNİZİ KULANARAK BENİM ŞAHSİ SCİRPTİM İŞTE
BANA AİT WEB TASARIMLAR DİYE ALINTI YAPMASINLAR. HERKEZE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM
VERDİĞİM HİZMETLER: METİN2 ÜZERİNE
*METİN2 SERVER FİLES DÜZENLEMELERİ 0'DAN KURULUM
*ÖZEL OTO PACK + GİRİŞ EXE V.B EKLENTİLER.
*OYUNA TABİR ÖZEL WEB TASARIM +İNDEX+FORUM+MARKET+DESTEK ( ONLİNE DESTEK) KURULUMU
*DOMAİN SATISLARI (.ORG , NET , COM ,BİZ)
VERDİĞİM HİZMETLER: WEB ÜZERİNE
*ÖZEL OYUN KONTROL ADMİN SCRİPTLERİ
*ÖZEL TASARIM OYUN FORUM & BLOG TASARIMLARI
*ÖZEL SCRİPT YAPIMLARI
SİZLERE ONLİNE OYUN E-PİN SATIS YANİ (YANG-GB-EJDERHA PARASI V.B SATIS TAKİP SCRİPT ÖRNEK:
özel e-pin satıs satıs sitesi web tasarımı
ADIM: SERHAT
SOSYAL MEDYA ADIM: STANDARTST
KISA BİRŞEKİLDE KENDİMİ ANLATIYIM.
PROFESYONELL BİR ŞEKİLDE EKSİKSİZ HİÇBİR SORUNLA SİZLERİ KARSILASTIRMAMAK İÇİN ELİMDEN GELEN %100 HATASIZ BAŞARI İLE
SİZLERE HİZMET VEREBİLİRİM BU SEKTÖRDE 9 SENEDİR İÇİNDEYİM ÖNCELİKLE SUNU SÖLİYİM SOSYAL MEDYADA HAZIRLAMIS OLDUGUMUZ
KENDİ EMEKLERİMİZLE YAPTIGIM SCRİPTLER OLSUN WEB TASARIMLAR LÜTFEN BEN KENDİ İSMİNİZİ KULANARAK BENİM ŞAHSİ SCİRPTİM İŞTE
BANA AİT WEB TASARIMLAR DİYE ALINTI YAPMASINLAR. HERKEZE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM
VERDİĞİM HİZMETLER: METİN2 ÜZERİNE
*METİN2 SERVER FİLES DÜZENLEMELERİ 0'DAN KURULUM
*ÖZEL OTO PACK + GİRİŞ EXE V.B EKLENTİLER.
*OYUNA TABİR ÖZEL WEB TASARIM +İNDEX+FORUM+MARKET+DESTEK ( ONLİNE DESTEK) KURULUMU
*DOMAİN SATISLARI (.ORG , NET , COM ,BİZ)
VERDİĞİM HİZMETLER: WEB ÜZERİNE
*ÖZEL OYUN KONTROL ADMİN SCRİPTLERİ
*ÖZEL TASARIM OYUN FORUM & BLOG TASARIMLARI
*ÖZEL SCRİPT YAPIMLARI
SİZLERE ONLİNE OYUN E-PİN SATIS YANİ (YANG-GB-EJDERHA PARASI V.B SATIS TAKİP SCRİPT ÖRNEK:
özel e-pin satıs satıs sitesi web tasarımı
- Konular
- 3,917
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Merhabalar Bu Panel Tamamen Martes Desinge Aittir.Warez kullanım yasak olup kullananlar hakkında tazminat davası açılacaktır.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba,
Ben Martes Design'dan Valiedhiel. Öncelikle şunu belirteyim,bu sürüm bizim beta olarak çıkarıp deneme sunucularımızdan birine kurduğumuz bir sürüm. Akıllının biri de shell atıp "bakın nasıl hackerım ben" diye warezde yaydı. Bu yazılımın, bu sürümünü warezde ya da başkası satarken görürseniz aman diyeyim... Bu sürümde birçok açık mevcut. Güvenlik konusunda denemeler yaparken site boş kalmasın diye demoya koyduğumuz bir yazılım.Yüklendiği sunucunun tüm bölümlerine dışarıdan herhangi biri tarafından erişim sağlayabiliyor. Yazılımın orijinali sitemiz martesdesign.com'da satılmaktadır. Koyan arkadaşın bilgilerini TurkMMO yönetiminden rica edeceğiz.
Saygılarımla,
Valiedhiel / Martes Design
Konuyu bize bildiren arkadaşımıza ve Ulukaya'ya emeğe saygılarından dolayı teşekkür ederiz.
Ben Martes Design'dan Valiedhiel. Öncelikle şunu belirteyim,bu sürüm bizim beta olarak çıkarıp deneme sunucularımızdan birine kurduğumuz bir sürüm. Akıllının biri de shell atıp "bakın nasıl hackerım ben" diye warezde yaydı. Bu yazılımın, bu sürümünü warezde ya da başkası satarken görürseniz aman diyeyim... Bu sürümde birçok açık mevcut. Güvenlik konusunda denemeler yaparken site boş kalmasın diye demoya koyduğumuz bir yazılım.Yüklendiği sunucunun tüm bölümlerine dışarıdan herhangi biri tarafından erişim sağlayabiliyor. Yazılımın orijinali sitemiz martesdesign.com'da satılmaktadır. Koyan arkadaşın bilgilerini TurkMMO yönetiminden rica edeceğiz.
Saygılarımla,
Konuyu bize bildiren arkadaşımıza ve Ulukaya'ya emeğe saygılarından dolayı teşekkür ederiz.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 17s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bunun Gibi Terbiyesizler Yüzünden Emeğe Saygı KalmadıMerhaba,
Saygılarımla,
- Konular
- 3,917
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Merhaba,
Saygılarımla,
Ben Teşekkür Ederim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)