farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Dreamfancy Master Hikayesi - Yarışma Katılım Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrDreamfancy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 966

Hikayeyi beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Nasıl anlatabilirim ki?
2010-2011 yıllarındaydık. O zamanlar daha turkmmoyu bile bilmiyorduk. maskeli hileci ve mafia 2 adlı hile paylaşımcıları vardı. Bense işsiz işi gücü olmayan, sıradan basit bir insandım. Maskeli hileci'yi hep takip ederdim. Fakat sayfasındaki olumsuz yorumlar yüzünden hiçbir hilesini indirmezdim. Sadece maskeli multihack adında çıkardığı hileyi kullanırdım. Ve başka asla bir hilesini indirip kullanmamıştım. Bu tür şeylere pek ilgimin olmadığını düşünüyordum. Fakat epey bir bilgim varmış. Eski u1u1 adlı metin2 çin serverinde market bugunu kendim bulmuştum. Fakat bunu ben buldum. Benim bulduğuma inanan birisi varmı? Dedim içimden, fakat bu bugu bir türkün yani benim çıkardığıma inanan hiç kimse tek bir arkadaşım bile yoktu. Birgün sinemadan eve taksi ile gelirken dışarıyı seyredip kendi kendime düşündüm. Neden kendime maskeli hileci ve mafia2 gibi bir facebook sayfası açmıyorum? Böylece yayınladığım hileleri benim yaptığıma inanlar olur. Diyerek düşündüm, ertesi gün eve geldim. Turkmmo'ya girdim. Artık başlangıç için kendime bir nick seçmeliydim. Öyle değil mi? Ve çok düşündüm ama bulamadım. Sonunda etrafımdaki eşyalara bakarak bir nick aramaya başladım. Banyo'ya gittim ama çamaşır markası ve saç şampuanı markasından başka birşey bulamadım. Üzgün bir şekilde masama oturdum. Oturduğumda ne göreyim? Hemen sağ tarafımda rengarenk yepyeni bana gülen bir kalem kutusu, ve üzerinde dreamfancy yazıyor. Herşey başından belliydi değil mi? Kaderim herşeyim yazılmış ve belirlenmiş. Hemen bu kalem kutusunun üzerindeki yazıyı gördüm ve girdim. Artık üyeliğimi açtım.
qjhf9.jpg

Ertesi gün forumu gezdim. Ve insanların yalvararak ağlayarak auto damage hilesini istediğini gördüm. Bende başlangıç için en çok aranılan ve istenilen hileyi yapıp paylaşmayı düşündüm ve karar verdim. Yaklaşık 1 hafta içerisinde eskiden çalışan auto damage'yi metin2 tr'ye uyumlu hale getirerek metin2client.bin ve metin2 hshield'i .reg dosyası ile bypass ederek yeni auto damage'mi sundum. http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/1574198-metin2-auto-damage-cekme-hilesi-uzaktan.html Ve konumu açtım. Birden fazla olumlu yorum aldığımı gördüm. Fakat cixcocuk97 benim konumu çalarak aynısını paylaşıp kendi konusunu sabitletti. Benim konum aşağılarda kaldı. 1 hafta boyunca moralim çok bozuldu. Artık herşeyin sona erdiğini düşündüm. Fakat belki ona rica edersem konuyu kaldırır? diyerek hemen cixcocuk97 özel mesaj atarak konuyu kaldırmasını rica ettim. Sizce kabul etti mi? Tabii ki hayır. Bana gelen cevap buydu.

qjhkd.bmp

Ve ben dreamfancy olarak cixcocuk97 sayesinde hile dünyasına adımımı attım. Bana sıradan bir tm üyesin demesi üzerine ben üşengeçliği bir kenara bırakarak forum hakkında araştırma yaptım ve şikayet konusu hazırlayarak turkmmo yöneticilerine mesaj attım ve adalet yerini buldu. Rammsteinn tarafından cixcocuk97 konusu sabitten indirilip benim konum sabite alındı. Ve o gün öyle sevinçli öyle neşeliydim ki. Anlatmaya kelimeler yetmez. Ardından konum 1 ay içerisinde 100bin'e yakın hit aldı. Bir çok kişi bana facebook sayfan var mı? demesi üzerine facebook sayfamı kurdum. Artık yavaş yavaş ünlü olmaya ve metin2'de dreamfancy adı anıldığında herkez tarafından tanınan bir duruma geldim. Artık online oyunlarda kendi nickimi kullanma özgürlüğüm yok. Çünkü dreamfancy hayranları yani beni takip eden üyelerim maalesef ki benim nickimi beğenerek o oyunda alıyor. Bir metin2 serverine girdiğinizde dreamfancy nickini alamayacağınıza bahse girerim. Ve yıl 2012. Turkmmo'dan haksız yere banlandım. Bana sebebimin virustotal sonuçlarının yanlış olduğu bildirildi. Fakat profilime girerseniz tüm virustotal linklerimin düzeltildiğini ve orijinal dosyaların virüs tarama sonuçlarının konulduğunu göreceksiniz. Herneyse, ertesi sabah uyarı aldıktan sonra tüm konularımın virüstotal linklerini sonuçlarını düzeltip düzenleyip orjinallerini koyarak hesabımdan çıkış yapıp bilgisayarımı kapattım. Ve mışıl mışıl uyudum. Ertesi sabah kalktığımda direk bilgisayarımı açtım. Sevinçli sevinçli şarkı söyleye söyleye adres arama çubuğuna turkmmo.com yazdım ve girdim. Ardından dreamfancy hesabıma giriş yaptım. Ve ekranda banlandınız işaretini gördüm. Kalbim küt küt ata ata profilimden çıktım ve başka bir turkmmo hesabı açıp o hesaba giriş yapıp, kendi profilimi açtım. Ve üstümde kocaman, uzunmu uzun bir çizik.
qjhqh.png

Moralim çok bozuldu. Üzülerek bunun bir rüya olduğunu sandım. Ve gidip su içip yüzümü yıkayıp tekrar baktım. Fakat rüya değilmiş. Onca açtığım konu emek ve emekle alın teriyle kastığım mesajlar ve emek vererek açtığım konular bir hiç uğruna gidivermiş. Adminlere ve yöneticilere ne kadar mesaj atsamda beni takmayıp aksine tekrar savunma mesajı attığım taktirde tekrar özel mesaj attığım hesabı banladılar. Ve gece oldu. Ne kadar uyku tutmasada, yorulduğumu hissedip yattım. Haha, anlattıklarım size çok komik gelecek ve benim çocuk olduğumu sanacaksınız. Fakat ben bu hikayeyi sadece can sıkıntısından yazıyorum. Herneyse, mışıl mışıl uyurken rüyamda, turkmmo hesabımın açıldığını gördüm. Herşey gerçek gibiydi, sabah olduğunda güneş kendini dünyaya gösterdiğinde kuşlar cıvıl öttüğünde gözlerimi açtım. Ve açar açmaz bilgisayara saldırdım. Hemen turkmmo hesabıma girdim. Ve girdiğimde ise, herşeyin rüya olduğunu daha yeni anladım. 3 Hafta boyunca moralim çok bozuldu. Yaklaşık 1 ay boyunca hakkımı aramak ve kendimi savunmak için videolar yaptım. Resimli konular açtım ama beni takan mı var? Artık turkmmo'dan ayrıldım. Ve kendi websitemi kurarak takipçilerime kendi web sitem üzerinden hizmet vermeye devam ettim. Ve dahasında birçok foruma üye olup forumlarda paylaşımlar yaparak takipçilerimi dahada yükselttim. Unutmayın çok sevdiğiniz birşey ve emek verdiğiniz herhangi bir somut nesne veya nesne olsun. O şeyi elinizden çok çabuk kaybedersiniz. Ve artık cixcocuk97 ile çok iyi arkadaş oldum. Bana "Sıradan bir tm üyesin" demeseydi belkide dreamfancy master olmayacaktı. Dreamfancy master'ın kuruluşunu ona borçluyum. Eğer o olmasaydı bu dünyada varolmasaydı bana Sıradan bir tm üyesin diyecek birisi olmasaydı. Metin2'de dreamfancy adı sohbet satırından yazıldığında "o hile paylaşan metin2de ünlü adam değilmi?" diye birşey söyleyen ve bu gezegende varlığımdan haberi olan kimse olmayacaktı.

Katılan tüm herkeze başarılar dilerim. Hikayeyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim okumadan geçmeyin. Dreamfancy bilenler ve takip edenler hikayeyi çok güzel bir şekilde anlarlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri