ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit 1haftada full olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alperhan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Alperhan34

Level 3
TM Üye
Konular
43
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar hiç skylabdan kolay para kasmayı düşündünüzmü ?

tabikide düşünmüşsünüzdür ama bunu yan hesaplarla yapan kaç kişi var?

hızlı ve uğraşmadan para kasmanın yöntemini anlatıcam ilk olarak kendimize en az 10tane yan hesap açıyoruz hepsi aynı serverde :D
sonra hepsinin biraz uzun sürücek ama seprom hariç herşeyini skylabda geliştirin 2-3hafta alıcak bunu yapmanız ve hesapların hepsini aynı klana toplayın vergiyi max yapın hergün paranın %10 geliyor diyelim hesaba günde en az 4m kazanması lazım 10hesap 400kdan 4m eder 1hesap parası daha yani bunu 40 hesap olarak düşünün anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır biliyorum mutlaka böyle yapanlar vardır ama yapmayanlar için açtım bu konuyu 1 teşekkür yeter

40 hesap açmak ve 40 hesaptan tek tek skylab'tan promerium yollamak Türk milleti bununla uğraşmaz gibi :)

bi Türke bunu yap desen seni öldürür :D

:D k.b yinda öle böle diyonuz ben 15 car actım :D 7lv kastım + skylab yaptim :) yani bu ne icin derseniz credi + sebrob bugu icin :D

Konu başlığı 1 haftada full olamak sadece 10 hesabın skylabını geliştirmek 2 3 hafta diosun :/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri