HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar markette edit olan server bilen yazdım baslıga ama o kadar degil cunku var oyle ama cogu buglu herkes 7 efsunada beceri falan getiriyor.
Ben hem bugsuz hemde ismini veremiyecegim bir metin2 oynadıydım boyle bugsuzdu.İtemler hazır olarak yapılmıs efsunları falan marketten alıyorduk.
Zırh ve el 4 kere donusuyordu.Balık ile donusuyordu balık falan tutmak gerekiyordu.Oyle bir pvp server arıyorum bulup soyleyene onunda ismini veremiyecegim ö.m dan atarım metin2 nin ismini her neyse o metin2 de 5/5 full ninja itemi vericem ama ilk servere girip bakmam lazım balık tutuluyormu diye ilk once itemleri istemeyin bosuna istersiniz.
Ben hem bugsuz hemde ismini veremiyecegim bir metin2 oynadıydım boyle bugsuzdu.İtemler hazır olarak yapılmıs efsunları falan marketten alıyorduk.
Zırh ve el 4 kere donusuyordu.Balık ile donusuyordu balık falan tutmak gerekiyordu.Oyle bir pvp server arıyorum bulup soyleyene onunda ismini veremiyecegim ö.m dan atarım metin2 nin ismini her neyse o metin2 de 5/5 full ninja itemi vericem ama ilk servere girip bakmam lazım balık tutuluyormu diye ilk once itemleri istemeyin bosuna istersiniz.
Bilgi efsun o siteye girdim ama gm baslangıc diyo ben gm baslangıc aramyorum ki
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)