HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
• Adınız : Cem
• Soyadınız : Gökçe
• Yaşınız : 25 Ekim 1998 Doğumluyum
• Yaşadığınız Yer : Antalya / Manavgat
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Birçok Serverde Gmlik Yaptım Ve Görevimde Başarılıydım / Kurucular Ve Oyuncular Memnundu
• Günlük Online Süreniz : 2-3
• Özellikleriniz : Sabırlıyım , Sakinim , Saygılıyım , Oyuncularla Aramda Mesafeli Davranırım , Adaletliyim , Oyun Kurucusunun İzni Olmadan Etkinlik , Ox Vs Yapmam , Oyunculara Oyun İçi Destek Veririm ( İtem Vs Değil )
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : E Posta - TheWindSquire@hotmail.com Facebook -
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: AslanMt2,AlesMt2,JaguarMt2,YouMt2,Duygusal Mt2,Sakal Mt2, GokkusagiMt2,Su Mt2,Duygu Mt2,Ruzgar Mt2,Akel Mt2,Sadakat Mt2
• Soyadınız : Gökçe
• Yaşınız : 25 Ekim 1998 Doğumluyum
• Yaşadığınız Yer : Antalya / Manavgat
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Birçok Serverde Gmlik Yaptım Ve Görevimde Başarılıydım / Kurucular Ve Oyuncular Memnundu

• Günlük Online Süreniz : 2-3
• Özellikleriniz : Sabırlıyım , Sakinim , Saygılıyım , Oyuncularla Aramda Mesafeli Davranırım , Adaletliyim , Oyun Kurucusunun İzni Olmadan Etkinlik , Ox Vs Yapmam , Oyunculara Oyun İçi Destek Veririm ( İtem Vs Değil )
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : E Posta - TheWindSquire@hotmail.com Facebook -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Raidcall Id : 6787514Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: AslanMt2,AlesMt2,JaguarMt2,YouMt2,Duygusal Mt2,Sakal Mt2, GokkusagiMt2,Su Mt2,Duygu Mt2,Ruzgar Mt2,Akel Mt2,Sadakat Mt2
Son düzenleme: