Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 43.sw de bir araya gelmeyi düşünüyoruz katılacaklar aşağıya katılıyorum
Yazsın
Planımız şu...
6kişi Bir grup olucaz
1.Köpekleri toplayıp kasıcaz
2.Görevleri yapıp gardiyanda buluşucaz
3.Biyolog görevinde kazandığımız +4 kılıçlarla kasıcaz (ayılarda)
4.Görevlerden kazandığımız paralar ile itemlerimize + basıcaz
5.20lv ye kadar ortak bir şekilde 2.köyde kasıcaz
6.Gümüş bilezikleri saklıyoruz
7.30lv ye kadar görev yapıcaz her görevini bitirdiğimiz lv de partiye katılcaz
8.30lv olduğumuz zaman geceleri dolunay kılıcı partisi yapıcaz
9.3.Gün genellikle paralar ve itemler gelişmiş olur
10.Sakladığımız gümüş bilezikleri sw ye yeni gelen arkadaşlardan aldığımız itemlerle + basıcaz
11.40.Seviyeye kadar Ortak bir şekilde kasıcaz ve bu 6kişinin görevine sırasıyla yardım edicez.
12.Loncamızın adını TRTurkmmo Koymayı düşünüyoruz olmadı scukluymurta
13.Artık gece saatleri açmaya başlicaz 60lv ye geliriz zaten bütün gecede
14.60lvden sonra sen sağ ben selamet
15.70lv olduğumuz zaman bir sürü dönüşüm küreleri toplamayı düşünüyoruz ve 4.kata çıkıp en azından şeytan kral sandığı düşürmeyi düşünüyoruz
Bunu Yapmamız en fazla 10gün sürer katılanlar sihirli kelimye yazsın
Yazsın
Planımız şu...
6kişi Bir grup olucaz
1.Köpekleri toplayıp kasıcaz
2.Görevleri yapıp gardiyanda buluşucaz
3.Biyolog görevinde kazandığımız +4 kılıçlarla kasıcaz (ayılarda)
4.Görevlerden kazandığımız paralar ile itemlerimize + basıcaz
5.20lv ye kadar ortak bir şekilde 2.köyde kasıcaz
6.Gümüş bilezikleri saklıyoruz
7.30lv ye kadar görev yapıcaz her görevini bitirdiğimiz lv de partiye katılcaz
8.30lv olduğumuz zaman geceleri dolunay kılıcı partisi yapıcaz
9.3.Gün genellikle paralar ve itemler gelişmiş olur
10.Sakladığımız gümüş bilezikleri sw ye yeni gelen arkadaşlardan aldığımız itemlerle + basıcaz
11.40.Seviyeye kadar Ortak bir şekilde kasıcaz ve bu 6kişinin görevine sırasıyla yardım edicez.
12.Loncamızın adını TRTurkmmo Koymayı düşünüyoruz olmadı scukluymurta

13.Artık gece saatleri açmaya başlicaz 60lv ye geliriz zaten bütün gecede
14.60lvden sonra sen sağ ben selamet

15.70lv olduğumuz zaman bir sürü dönüşüm küreleri toplamayı düşünüyoruz ve 4.kata çıkıp en azından şeytan kral sandığı düşürmeyi düşünüyoruz
Bunu Yapmamız en fazla 10gün sürer katılanlar sihirli kelimye yazsın

bunu yapmamızın 10 gün süreceğini sanmıyorum ama gumus bileziklerden gelen parayla birisine abi beni kas kastıgın 5dkde bir 1m vb. vecem diyip kasılırız 30 a veya 40a kdr. hile kullanmak için çok manyaq seyler arastırıom 30 hazirana hazır olmasını bekliom o sekilde dediklerini yaparız. ben varım
sihirli kelimeyle birlikte: lütfen,bende katılabilir miyim?(katılmazsam sıçarsınız zatn) şaka şaka xD ben varım başkalarınıda bekleriz 2.üye umarım ben olurum:ka05:
KATILIYORUM!!!
sihirli kelimeyle birlikte: lütfen,bende katılabilir miyim?(katılmazsam sıçarsınız zatn) şaka şaka xD ben varım başkalarınıda bekleriz 2.üye umarım ben olurum:ka05:
KATILIYORUM!!!
Reydragon tamam katıldığın için sağol ama hilesiz kasıcaz
sekocan komik geliyosa sen 6lv çarınla köpeklerle oynamaya devam et ya da git çocuk oyunu felan bul metin2 dediğin senin gibi çocukların oynayacağı bir oyun değildir şu sözü de bir yerine sok ihtiyacın olduğunda söylemişlerdi dersin
sekocan komik geliyosa sen 6lv çarınla köpeklerle oynamaya devam et ya da git çocuk oyunu felan bul metin2 dediğin senin gibi çocukların oynayacağı bir oyun değildir şu sözü de bir yerine sok ihtiyacın olduğunda söylemişlerdi dersin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)