-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Darkorbit botsuz kasma hakkında bilgi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan usuf3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TR'de boş serverler bulunmakta TR5-6 gibi serverlerden ben goliyi 6m'ye aldım.
Oyuncular banlandıktan sonra fiyatlar biraz düştü, ben TR5te oynuyorum mesela, irisi 80Me alıyordum. Ama mesela bi Br2 öyle değil, şansını denersen 10me bile getirme şansın var, üstelik bizde gündüz vakti orada gece vakti oluyor. Yabancı dilde problem çekmem diyorsan oraya başla derim arkadaşa.

Oyuncular banlandıktan sonra fiyatlar biraz düştü, ben TR5te oynuyorum mesela, irisi 80Me alıyordum. Ama mesela bi Br2 öyle değil, şansını denersen 10me bile getirme şansın var, üstelik bizde gündüz vakti orada gece vakti oluyor. Yabancı dilde problem çekmem diyorsan oraya başla derim arkadaşa.
katılıyorum güçlendiricileri 300k yaalıyorum goli 1m

Aslında o gece gündüz vakitini düşünürseniz Global Amerika 5 hep boş olur çünkü Amerika ülkesi Bizim TÜRKİYE CUMHURİYET'inden tam zıt yerinde.Hatta şuan gece orada girmek isteyen varsa öyle ülkerelere girmeli. :)

Fakat yurtdışında yaşıyorsa arkadaşımız?

Aslında o gece gündüz vakitini düşünürseniz Global Amerika 5 hep boş olur çünkü Amerika ülkesi Bizim TÜRKİYE CUMHURİYET'inden tam zıt yerinde.Hatta şuan gece orada girmek isteyen varsa öyle ülkerelere girmeli. :)

Fakat yurtdışında yaşıyorsa arkadaşımız?
Valla ister yurtdışı ister yurtiçi yaşasın, BR2 yine avantajlı. Gündüz vakti TRde 1000-1500 kişi oluyorsa tahminim Br2de 500-600 kişidir yani. Belki de daha azdır :) Bu arada sen yeni servera başlayacaktın, Br2de şu ünlü 1 ayda full+full taktiğini deneyip bizi bilgilendirebilirsin belki :) Çünkü Trde o taktiğin geçeceğini hiç zannetmiyorum, bir de bota koymak artık çok sıkıntı oldu :)

Evet o taktiği uygulayacağım fakat ben leptoptan giriyorum masaüstü PC'em yanmış anakartı powersupply vb. onu yapana kadar pek bir şey yapamıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri