Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar ;
Öncelikle size birkaç şey söyliyeceğim.
Unutmayın ki hiç bir private server'in kapanmama garantisi yoktur , kendinizi fazla kaptırmayın alış-veriş'inize dikkat edin..
Joymax artık player'larını kaybettiği için srstats'ın istatistiklerine göre yaklaşık %60 - %65 Player private server oynamaya başladı.
Geriye kalanların %3 Joymax tarafından uzaklaştırılmış ( Bu arada son zamanlarda joymax Ban İşlemini kaldırmıştı) diger % lik kısım zaten başka sebeplerden kaynaklanıyormuş..
Kısaca Alınmayın ama çoğu server çocukların eline kaldı , benim çok arkadaşlarım var ailesinin kazandığı parayı sunucu kirası için veriyor.
Lütfen Üye olurken ; Hizmet şartları , Üyelik Sözleşmesi , Kurallar v.s gibi Resmi sözleşmeleri okuyun arkadaşlar devir çok kötü dolandırılabılırsınız.
Oyun içinde sanal para v.s alırken alış tipine dikkat edin örneğin yatırdığınız para " Bağış " Olarak gözükürse dolandırıldığınızda hiçbir itirazınız olamaz.
Reklam olmasın ama size uzun süredir açık olan bilindik Genel PvP Server'ları sunacağım bildiğim kadarıyla güvenli server'lar ;
Silkroad Private Server's :
JOYSRO :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
/ 110 - 90 ve 120 Cap Seçenekleri vardır güzel oyuncu kitlesi ile eğlenceli bir server.
B&C Silkroad : bSilkroad.com & cSilkroad.com / Her ikiside aynı kurumun server'larıdır.. ( bSilkroad 110 Cap & cSilkroad 80 Cap) 'tir.
Metin2 Private Server's :
M2 - TR :
İlgili yetkilileri var , saglam oyun. MMOMT2 : Tahminimce bu forumda takılan tüm arkadaşlarımızın bildiği bir server cünkü Turkmmo.com ' a Baglı <3 =) LynxMT2 :
reklam olmasın ama kendi server'im =)
Not : Reklam yapmıyorum arkadaşlar sadece kişisel düşüncelerimi sundum benim güvendiğim server'lar bunlar diger oyunlar hakkında temel bir bilgim yok.
Burdan çıkarmamız gereken ders ; Dikkatli olmamız her nekadar bu Nick ile yeni olsamda bana güvenebilirsiniz ben Online Oyunlar arasında büyüdüm Since 2003
Sıkılmadan okuyanlara teşekkür ederim sabit'e alınırsa çoğu arkadaşımız bu konu hakkında bilgili olabilir , daha önceden açılmışsa özür dilerim