Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Private Serverlar Hakkında Birkaç Bilgi / Juice .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 513

Konu size ne kadar yardımcı oldu?

• Çok iyi teşekkür ederim.

• İdare eder..

• Bildiğim şeyler.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Juice

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle size birkaç şey söyliyeceğim.

Unutmayın ki hiç bir private server'in kapanmama garantisi yoktur , kendinizi fazla kaptırmayın alış-veriş'inize dikkat edin..
Joymax artık player'larını kaybettiği için srstats'ın istatistiklerine göre yaklaşık %60 - %65 Player private server oynamaya başladı.
Geriye kalanların %3 Joymax tarafından uzaklaştırılmış ( Bu arada son zamanlarda joymax Ban İşlemini kaldırmıştı) diger % lik kısım zaten başka sebeplerden kaynaklanıyormuş..

Kısaca Alınmayın ama çoğu server çocukların eline kaldı , benim çok arkadaşlarım var ailesinin kazandığı parayı sunucu kirası için veriyor.
Lütfen Üye olurken ; Hizmet şartları , Üyelik Sözleşmesi , Kurallar v.s gibi Resmi sözleşmeleri okuyun arkadaşlar devir çok kötü dolandırılabılırsınız.
Oyun içinde sanal para v.s alırken alış tipine dikkat edin örneğin yatırdığınız para " Bağış " Olarak gözükürse dolandırıldığınızda hiçbir itirazınız olamaz.

Reklam olmasın ama size uzun süredir açık olan bilindik Genel PvP Server'ları sunacağım bildiğim kadarıyla güvenli server'lar ;

Silkroad Private Server's :

JOYSRO : / 110 - 90 ve 120 Cap Seçenekleri vardır güzel oyuncu kitlesi ile eğlenceli bir server.

B&C Silkroad
: bSilkroad.com & cSilkroad.com / Her ikiside aynı kurumun server'larıdır.. ( bSilkroad 110 Cap & cSilkroad 80 Cap) 'tir.

Metin2 Private Server's :

M2 - TR : İlgili yetkilileri var , saglam oyun.
MMOMT2 : Tahminimce bu forumda takılan tüm arkadaşlarımızın bildiği bir server cünkü Turkmmo.com ' a Baglı <3 =)
LynxMT2 : reklam olmasın ama kendi server'im =)

Not : Reklam yapmıyorum arkadaşlar sadece kişisel düşüncelerimi sundum benim güvendiğim server'lar bunlar diger oyunlar hakkında temel bir bilgim yok.

Burdan çıkarmamız gereken ders ;
Dikkatli olmamız her nekadar bu Nick ile yeni olsamda bana güvenebilirsiniz ben Online Oyunlar arasında büyüdüm Since 2003 :)

Sıkılmadan okuyanlara teşekkür ederim sabit'e alınırsa çoğu arkadaşımız bu konu hakkında bilgili olabilir , daha önceden açılmışsa özür dilerim :)

Onca bakmışsınız bir yorum atmak çok mu zor emeğe saygı lütfen.

Acedemy Sistem:Aktif

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri