HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bak Kardeşim Sana Şöyle Söyleyebilirim. Sen Pvp İşinden Anlıyorsan 10 yaşında vps almaya çalışan bebelerden değilsen bu alemde fdserversten daha iyi hizmet veren yok.Gider Hosting Bölümünde Yazıları Okuyup kanarsan İşin Çok Zor.Benim Tavsiyem Git Fdserverse Ödeme Yap Bildirimi aç max 2 saat sonra bildirime yanıt olarak bilgilerin gelecek. Ama Şikayet Konuları Dersen Bazı Bebeler Ödeme Yapıyor Sonra Bildirim Açıyor 1 saat oluyor cevap gelmiyor hemen şikayet konusu açıyorlar . Bu Konuda Firma Haklı.Neyse Ben Önerimi söyledim.
İYİ FORUMLAR.
Yaşım 19 ve Pvp server almak/satmak veya Hosting firmalarını övme/kötüleme gibi amaçlarım yok.Yorumun çok taraflı oldu.Hosting elemanı gibi.
Yaşım 19 ve Pvp server almak/satmak veya Hosting firmalarını övme/kötüleme gibi amaçlarım yok.Yorumun çok taraflı oldu.Hosting elemanı gibi.
Hosting Elemanımı
Benim sadece sunucum fdserverste barınıyor memnuniyetimi dile getirmek istedim.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)