HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo'nun saygın üyeleri kendimi tanıtmak istedim..
Adım : Berkay
Soyadım : Coşkun
Yaşım : Simdilik 16 sonradan 1x , 2x , 3x ,4x v.s Yüce yaradan ne kadar ömür verirse o kadar uzar
Yaşadığım Yer : Bursa/Mustafakemalpaşa
Hobilerim : Online Oyun & Adobe Photoshop CC & İnDesing CC v.s
Mesleğim : Esnaf & Webmaster & LynxMT2 Admin
Hayalim : Büyük bir Online Oyunum olsun , Sevdiğimle birlikte yaşayıp Oyunu sürdürmek isterim
TC Kımlık Numaram : Maksat ortam gerginlikten kurtulsun
Tuttuğum Takım : Galatasaray
Forumu nereden bulduğunuz: Hatırlamıyorum cok uzun süredir burdaydım zaten bu hesabımı yeni açtım
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum'un heryeri güzelde.. VIP Üye olmak istiyorum fakat sadece PayPal var oda cok üşendiriyor yani uzun iş :l03:
Facebook : facebook.com/berkaycoskun1616
Twitter : twitter.com/lynxonline
Gmail&Hotmail :
1- lynxmt2@gmail.com /
2- descartes1313@gmail.com Kendime Özel
3-descartes1313@hotmail.com Kendime Özel / İlişki yaşadığım kişide girebiliyor dikkatli olun yani :ka19:
Diger bilgilerimi proflimden görebilirsiniz arkadaşlar daha once turkmmo.com üyesiydim zaten Leqendry adında bikaç yararlı konu'm olmuştu bilmeden bir hata yaptım 10-15 tam hatırlamıyorum Ban yedim ve aradan 2-3 gün geçti dayanamadım kendimi topladım artık üyelik sözleşmesi & kurallar v.s dışında birsey yapmam
İyi dostlar edinmek istiyorum ve bikaç ihtiyacım var.
Adobe Photoshop ve InDesing'in derinlerine inmek istiyorum.
PHP Kodlama ve Adobe After ' ı iyi bir şekilde kullanmak istiyorum.
Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayın veya Ö.M atarak bana ulaşabilirsiniz .
İyi forumlar .
Adım : Berkay
Soyadım : Coşkun
Yaşım : Simdilik 16 sonradan 1x , 2x , 3x ,4x v.s Yüce yaradan ne kadar ömür verirse o kadar uzar

Yaşadığım Yer : Bursa/Mustafakemalpaşa
Hobilerim : Online Oyun & Adobe Photoshop CC & İnDesing CC v.s
Mesleğim : Esnaf & Webmaster & LynxMT2 Admin
Hayalim : Büyük bir Online Oyunum olsun , Sevdiğimle birlikte yaşayıp Oyunu sürdürmek isterim

TC Kımlık Numaram : Maksat ortam gerginlikten kurtulsun

Tuttuğum Takım : Galatasaray

Forumu nereden bulduğunuz: Hatırlamıyorum cok uzun süredir burdaydım zaten bu hesabımı yeni açtım

Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum'un heryeri güzelde.. VIP Üye olmak istiyorum fakat sadece PayPal var oda cok üşendiriyor yani uzun iş :l03:
Facebook : facebook.com/berkaycoskun1616
Twitter : twitter.com/lynxonline
Gmail&Hotmail :
1- lynxmt2@gmail.com /
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
için burdanda ulaşabılırsınız.2- descartes1313@gmail.com Kendime Özel
3-descartes1313@hotmail.com Kendime Özel / İlişki yaşadığım kişide girebiliyor dikkatli olun yani :ka19:
Diger bilgilerimi proflimden görebilirsiniz arkadaşlar daha once turkmmo.com üyesiydim zaten Leqendry adında bikaç yararlı konu'm olmuştu bilmeden bir hata yaptım 10-15 tam hatırlamıyorum Ban yedim ve aradan 2-3 gün geçti dayanamadım kendimi topladım artık üyelik sözleşmesi & kurallar v.s dışında birsey yapmam

İyi dostlar edinmek istiyorum ve bikaç ihtiyacım var.
Adobe Photoshop ve InDesing'in derinlerine inmek istiyorum.
PHP Kodlama ve Adobe After ' ı iyi bir şekilde kullanmak istiyorum.
Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayın veya Ö.M atarak bana ulaşabilirsiniz .
İyi forumlar .
Son düzenleme: