Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konuyu yalnış yere açtıysam kusura bakmayın
Arkadaslar mt2 pvp serverde oynuyorum ve her serverde oldugu gibi gene birileri cıkıyor aynı itemler efsunlarını bilmiyorum tak bi cakıyor 20k ben vuruyorum 7k aynı itemlerimiz herkezde ama ben yatıyorum lütfen yardım edin bi serverdede ben kral olam ne dizmem lazımki herkezi yatırayım iyi damage güzel savunmam olsun dizdiklerimi yazıyorum Savascı zihinsel oynuyorum
Silah: !
Yarı
güç
Kritik
Çeviklik
Büyü hızı
Zırh!
Kılıç
bıçak
çiftel
ok
hp
Küpe
yarı
kılıç
bıçak
çiftel
ok/ yelpaze çan iki tane yapıyorm
bilezik
yarı
büyü sav
delici
hp
rüzgar/ işe yaramıyor deniliyo ama 5/5 dolsun diye ekledim
kolye
kılıç
bıçak
çiftel
kritik
hp/2 tane yapıyorum saman savda var
ayakkabı
kolyeyle aynıdır
kask
yarı
büyü sav
ok
hp üretimi
zehirleme
kalkan
yarı
güç
ceviklik
sersem
bloklama
Taslar her karektere zırhtada koruma kurnazluk savunma
Bu efsunları dizmeme rahmen cok fazla vuruyorlar bazıları aynı itemler var maviçeliktriton onlardada kutsalları falan ama gene ben cok yiyip ölüyorum lütfen yardımcı olun
Arkadaslar mt2 pvp serverde oynuyorum ve her serverde oldugu gibi gene birileri cıkıyor aynı itemler efsunlarını bilmiyorum tak bi cakıyor 20k ben vuruyorum 7k aynı itemlerimiz herkezde ama ben yatıyorum lütfen yardım edin bi serverdede ben kral olam ne dizmem lazımki herkezi yatırayım iyi damage güzel savunmam olsun dizdiklerimi yazıyorum Savascı zihinsel oynuyorum
Silah: !
Yarı
güç
Kritik
Çeviklik
Büyü hızı
Zırh!
Kılıç
bıçak
çiftel
ok
hp
Küpe
yarı
kılıç
bıçak
çiftel
ok/ yelpaze çan iki tane yapıyorm
bilezik
yarı
büyü sav
delici
hp
rüzgar/ işe yaramıyor deniliyo ama 5/5 dolsun diye ekledim
kolye
kılıç
bıçak
çiftel
kritik
hp/2 tane yapıyorum saman savda var
ayakkabı
kolyeyle aynıdır
kask
yarı
büyü sav
ok
hp üretimi
zehirleme
kalkan
yarı
güç
ceviklik
sersem
bloklama
Taslar her karektere zırhtada koruma kurnazluk savunma
Bu efsunları dizmeme rahmen cok fazla vuruyorlar bazıları aynı itemler var maviçeliktriton onlardada kutsalları falan ama gene ben cok yiyip ölüyorum lütfen yardımcı olun
Saol ama süreklide kritik yemiyorum adamların bazıları kritiksiz 14k vuruyor onlar vuruyorda aynı itemler var ben neden vuramıyorum o efsunlar neler
Saol ama süreklide kritik yemiyorum adamların bazıları kritiksiz 14k vuruyor onlar vuruyorda aynı itemler var ben neden vuramıyorum o efsunlar neler
Full Savunması Olan Birine Karşıdaki Surada Olsa Vuramazlar.Vardır Bi Çapan Altında.Biyolog Görevlerinide Falan Yap.Onlar + Bonuslar Veriyor.Yani Senle Alakalı Değil 14 k Mümkünatı Yok.En Fazla 6 K Full Savunmaya.Ama Şebnemlerin Falan Nasıl Onu Bilemicem!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)