farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

WolfTeam Hilecilerine Son Gel İçeri...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertdincer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkdaşlar Ben Hile Kullanmıyom Kimsede Kullanmasın Charınız Gider...
Örnek Verem: Mesela Birisi Hile Kullanıyo Ve Sizi Hep Öldürüyo Hiç Ölmüyo Sizde Tabikide Kızıyonuz Ama Ss alcam Diyip alamıyonuz...

Ve Bilen Kişiler Var Ama Ben Sölim Yinede Ss Almak Çok Kolay Sadece Hileci Buldunuzmu... f8 Basınız ve Masa üstündeki wolfteam sag tıklayıp özellikler diyin sonra hedef bul orda hemne içinde fotoraf olcak çok şey var ama bulunur kolayca ...
bilgilerizde olsun WolfTeam İle İlgili Herşeyi Bilirim Bana sarobilirsiniz...

Arkadaşım hileyi paylaştığın yer site burası sırf reklam yapmak sitenin popülerliğini arttırmak için uzun zaman güncel olan ve parayla satılan wallhack'i o *** oglu paylaştığından beri oyunun en eziği en kalleş en bebesi bile wallhack kullanıyor ve ben o hileyi parayla alanlardanım ancak böyle bir hile bebelerin eline geçince artık kullanmıyorum...

Video çekmek için camstudio videosu indirin zaten o namussuz kendini belli eder 1.30dk sürmez videoyu alırsınız sonra destek bölümüne girip videoyu upload eddiğiniz siteyi yöneticilere verebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri