Arkadaşlar ben ne zamandır bilgisayarı kullanmıyordum hep kardeşim fialn oynuyordu sonra bilgisayarı açtın her internete girdiğimde V9tr diye bir sayfa çıkıyor acaba ne ? Ask tolbar filanda var nasıl kaldıracam ben bunları
Lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden Teşekkürler
Denetim Masası/Program ekle kaldırdan Ask.fm Kaldır.Diğer açılışta gelen sayfayıda Ana sayfa ayarlarından değiştirebilirsin.Tarayıcıdan tarayıcıya değişiyor yapamazsan buraya tarayıcının ismini yaz anlatıyım.Arkadaşlar ben ne zamandır bilgisayarı kullanmıyordum hep kardeşim fialn oynuyordu sonra bilgisayarı açtın her internete girdiğimde V9tr diye bir sayfa çıkıyor acaba ne ? Ask tolbar filanda var nasıl kaldıracam ben bunları
Denetim Masası/Program ekle kaldırdan Ask.fm Kaldır.Diğer açılışta gelen sayfayıda Ana sayfa ayarlarından değiştirebilirsin.Tarayıcıdan tarayıcıya değişiyor yapamazsan buraya tarayıcının ismini yaz anlatıyım.
öncelikle teşekkürler kardeşim benim kullandığım iki tarayıcıda da var aslında 1. chrome 2. exploler
ben ask toolber mı ne onu yaptım ama v9tr yi yapamadım kardeşim
Ben teşekkür ederim.öncelikle teşekkürler kardeşim benim kullandığım iki tarayıcıda da var aslında 1. chrome 2. exploler
ben ask toolber mı ne onu yaptım ama v9tr yi yapamadım kardeşim
Chrome için Sağ üstte 3 tane alt alta çubuk vardır yani ayarlar oraya gir Arama bölümünün altında arama motorlarını yönete bas.Orada Google'ı seç yoksada yeni yaz. ve varsayılan olarak ayarla.Diğerinide sil.
Ben teşekkür ederim.
Chrome için Sağ üstte 3 tane alt alta çubuk vardır yani ayarlar oraya gir Arama bölümünün altında arama motorlarını yönete bas.Orada Google'ı seç yoksada yeni yaz. ve varsayılan olarak ayarla.Diğerinide sil.
denedim ama olmadı yine de saol kardeş
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)