HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunda Yaşadımız sorunlardan dolayı siz yönetici ve moderatör arkadaşlara bir özür dilemek amacıyla böyle bir fotoğraf çektim (aslen fotoğrafın özürle alakası yok Venüs resimler kuralına göre oyunu alakadar etmesi gerektiği için koydum.)
Net görmek isteyen arkadaşlar için :
İlk Olarak @unknownz; @sgtprice; @erdemaa;
dan Özür diler ve yazdığım bir şiiri Tüm Yönetici ve Moderatör Arkadaşlarımıza hediye etmek isterim.
Şiirim Hiç Bir zaman İyi yada şaşalı demedim demiyorumda bir acemi yazar olarak yazdığımı kabul ederim. @admin; @zeyn0; @CrazYALkaN; @0lumGunu; @ Avesequick; ve ismini sayamadığım diğer moderatör ve yönetici arkadaşlar a armağan ediyorum.
yorumlarınızı bekliyorum
Net görmek isteyen arkadaşlar için :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İlk Olarak @unknownz; @sgtprice; @erdemaa;
dan Özür diler ve yazdığım bir şiiri Tüm Yönetici ve Moderatör Arkadaşlarımıza hediye etmek isterim.

Şiirim Hiç Bir zaman İyi yada şaşalı demedim demiyorumda bir acemi yazar olarak yazdığımı kabul ederim. @admin; @zeyn0; @CrazYALkaN; @0lumGunu; @ Avesequick; ve ismini sayamadığım diğer moderatör ve yönetici arkadaşlar a armağan ediyorum.

yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
CiğerimsinAdamsın![]()