Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Profesyönel Map Dizayn Larla Tekrar Sizlerleyim.
Yaptığın Profesiyonel Bir Mapın Linkini Atsana Ya Merak Ettim

Yaptığın Profesiyonel Bir Mapın Linkini Atsana Ya Merak Ettim

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Öncelikle Konuma HoşGeldiniz Arkadaşlar. Sizlere Kendi Pvp Serverinze Nasıl Harita Yapacağınızı Ve Nasıl Kurulacağını Ve Hangi Programla Yapıldığını Anlatacağım
Umarım Beğenirsiniz Çünkü son zamanlarda Millet Yeni Haritalar felan araştırıyo ve kendi istediği gibi bişey bulamıyo Bende düşündümki Sizlere Yararlı bir Konu açayım kendi istediğiniz gibi Bir harita tasarlıyıp İlgi çekici şeyler Yapıp Daha fazla user toplama gibi şeyler yapa bilmeniz için Sizlere Bu Harita Tasarlama Proğramını Buldum Yani {Map Editör programı} Beyler kullanımı çok Basit Videoyu izlerseniz anlıcaksınız zaten nekadar kolay oldugunu çocuk oyuncağı gibi bişey zaten Her Neyse Ve bazı arkadaşlarınız bu programı bulmuşlar ve Bu program üzerinden çıkar elde etmeye çalışıyorlar işte şukadar para verirsen sana özel tasarım yaparız şöle yaparız felan boş verin böle şeleri ben aslında sırf bunun için araştırıp sizlere sunmak istedim asıl amacım oydu Kimseye para vb şeyler vermeyin araştırın Bulamadınız bana söleyin ben araştırayım bende bulamassam yapacak bişey yok demektir Paranızı millete yedirtmeyin Böle şeyler için Her neyse Fazla Uzatmadan Videoyu Vereyim.
Not: Arkadaşlar Size Hangi Köyün Hangi Dosyaya Atılacağını Vereyim hemen.
Kırmızı Bayrak 1 Rinci Köy : OutoorA1eix Outoor.A1.epk
Kırmızı Bayrak 2 ci Köy : OutoorA3.eix Outoor.A3.epk
Sarı Bayrak 1 Rinci Köy : Outoor.B1.eix Outoor.B1.epk
Sarı Bayrak 2 Ci köy : Outoor.B3.eix Outoor.B3.epk
Mavi Bayrak 1 Rinci Köy : Outoor.C1.eix Outoor.C1.epk
Mavi Bayrak 2 ci Köy : Outoor.C3.eix Outoor.C3.epk
Evet Arkadaşlar Dosyalarımız İse Böledir Örneğin Mavi Bayrak 1 Rinci Köyü Tasarladınız C1 e atacaksınız dosyaları.
Yani Her Bayrağın Dosyası Ayrı.:ka19:
İndirme Linklerine Geçelim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Takıldığınız Yer Olursa Yorum Yapın Mesajlara pek bakamıyorum
Biraz emeğe Sayğı İstiyorum Teşekkür Yeterli Olucaktır.
Belli emeğini fazlasıyla vermişsin çok teşekkür edip böyle devam etmeni diliyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)