emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Böyle Bir hata alıyorum cözebilicek ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cylop123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 203

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Dostum Xp 32bit ve ben Windows 8 64bit kulanmak istiyorum ve böyle bir hata alıyorum nedenini çözemedim ve çözebilicek birileri varmı varsa alta yazabilirmi Rica ?

Merhaba Dostum Xp 32bit ve ben Windows 8 64bit kulanmak istiyorum ve böyle bir hata alıyorum nedenini çözemedim ve çözebilicek birileri varmı varsa alta yazabilirmi Rica ?

Windows 8'i nasıl kurmayı denediğini sorabilirmiyim.32 Bit PC'de 64 bit program çalıştıramazsın gibi birşey diyor.

Cd'si var 64bit Win8 Cd'si nin takıyorum Bilgisayarım Win8 DVD-RAM Sürücüsü (D:) geliyor Ordan tıklıyorum ve O hatayı alıyorum :(

Cd'si var 64bit Win8 Cd'si nin takıyorum Bilgisayarım Win8 DVD-RAM Sürücüsü (D:) geliyor Ordan tıklıyorum ve O hatayı alıyorum :(
Biryerde duyduğuma gore xp'nin sp3 olmasi gerekiyormus win 8 kurabilmek icin.Windowsu yuklemeyi diger yolla dene yani açilişta yuklemeyi.
Cd yi taktiktan sonra reset at açilişta delete tusuna surekli basarak bios a gir boot tan usb yi cd yap. Daha sonra tekrar reset at acilişta windows yuklenmesi gerek. Dediklerimi yapmayi bilmiyorsan bios usb cd degistirme seklinde googleda arat Pc'den girmediğim.icin fazla ayrintiya giremiyorum.

snn anakartın destekliyor mu 64 bit win 8 ? yada işlemcin ? ayrıca sistemde öyle kurulmaz. boot etmen lazım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri