Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Bitirin artık şu işi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 151

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonspor'un aradığı golcüyü hala bulamaması taraftarını endişelendiriyor. Kombinede geçen sezonun rakamlarının çok uzağında kalınması ve forma satışlarındaki durgunluk dahi buna bağlanırken, yönetim, “Merak etmeyin“ diyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş`ın transferde üst üste bombalar patlatması, Galatasaray`ın da kesenin ağzını açıp dünyaca ünlü yıldızlara talip olmasıyla bekleyişi endişeli bir hal alan Trabzonspor taraftarı, yönetimin golcü meselesine kesin bir çözüm bulmasını istiyor. Forumlara ve haber yorumlarına da yansıyan sabırsızlığın başka alanlarda da etkili olduğu belirtiliyor. Örneğin yönetimin çok ciddi hayal kırıklığı yaşadığı ‘kombine` satışında geçtiğimiz sezonun rakamları şimdi hayal kadar uzakta. Satışa çıktığı anda patlama yaşanan sezonluk kartlarda son açıklamalara göre 2 binlere bile varılamamıştı. ‘Yıldız golcü` beklentisi içindeki Trabzonspor taraftarının, gündemdeki isimlerden biri alındığında hem formalara hem de kombinelere olan ilgisinin artmasına kesin gözüyle bakılıyor...

Yönetim baskıdan rahatsız
Yönetim ise üzerinde oluşan baskıdan rahatsız. Zira Bordo-Mavili ekibin kurmayları da en azından 1 yıldız transfer edip hareketliliğe katkıda bulunmakta kararlı ama eski kötü tecrübelerin tedirginliğini de yaşıyor. Önlerindeki uzun süreci değerlendirmek istediği bilinen Trabzonspor`un idarecileri, transferin en azından yurt dışı hazırlık etabına yetişmesi gerektiğinin de farkında. Yönetimin bir başka sıkıntısı da büyük umutlarla, 2009`un en çok gol atan 4. oyuncusu olarak alınan Teofilo`nun durumu... Yarım sezonu golsüz ve vasatın altında kapatan Kolombiyalı, yönetimin de transfer planlarını hayli etkiledi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri