HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, iyi forumlar. Metin2 sunucu arıyorsanız bizi bir araştırıp turkmmo tanıtım konumuzu incelemenizi öneririz. 1 GB / 35 TL Sunucuda 300 online garantisi vermekteyiz. 7/15 Telefon ve Skype ile destek vermekte ayrıca sınırsız oyun için destek sistemimiz bulunmaktadır. Şunu da belirtmek isteriz; bizim için en önemlisi sizlerin memnuniyetidir. Herkes bilmekteki her firma aynı veya benzer filesları kullanmakta. Fakat görmekteyiz ki, tanıtım konularındaki files görüntülerini bile kendileri çekmeye zahmet etmiyorlar. Biz tüm fileslarımız normal bir oyuncu gibi 1 levelden son levele kadar denedik ve hataları fixledik. Her filesta ufak tefek hatalar çıkabilir elbet. Fakat bizim fileslarımızda oyuncularınızı sunucudan kaçıracak veya sizi zor durumda bırakacak hatalar çıkmayacaktır emin olabilirsiniz.
Buyrun turkmmo tanıtım konumuz: TIKLAYINIZ
Ayrıca sunucu alan her müşterimize, tr bile birebir görünümlü ve hile engelli Auto Patcher + .com domain hosting, full fonksiyon site paneli + market + destek + forum sistemleri ve dahası...
İletişim:
GSM:
Buyrun turkmmo tanıtım konumuz: TIKLAYINIZ
Ayrıca sunucu alan her müşterimize, tr bile birebir görünümlü ve hile engelli Auto Patcher + .com domain hosting, full fonksiyon site paneli + market + destek + forum sistemleri ve dahası...
İletişim:
GSM:
0537 306 4659
www.ozdemirhost.com Sizler için!
AkıllıBilişim , Dolunay Bilişimden kurabilirsin. Alacağın Bilişimin YS belgesi olduğundan emin ol ondan sonra al.-Files seçenekleri olan.
-Destek birimi olan
-Türk lokasyon 0 lag ve takılma garantisi olan
-en fazla 12 saat içinde teslim metin2 pvp server kuran bilişimler aranıyor.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)