kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OmakServers Müşteri Desteği Duyurusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OmakServers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OmakServers

Level 5
TM Üye
Konular
37
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 12 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Arkadaşlar.
14.07.2013 Tarihi Saat 00:00 ile 03:35 Arasında İstanbul/Esenyurt Bölgesinde SuperOnline Tarafından Kesntiler Vardı 20-50 Dakika Aralarla .
Ve Bağlantılar Sık Sık Kopmaktaydı Dün Gece Bu Saatler Arasında Skype Kişi Listemizde Ekli Olan Arkadaşlar Varsa Sürekli Netten Düşüp Geliyordum.
@piltan ;'da Buna Şahittir Kendileriyle Bir Diyaloğumuz Oldu Dün Gece Bu Sebebten Ötürü. Ve 03:35'ten İtibaren Bu Semtin Belirli Mahallerlerinde SüperOnline Kullanıcılarının İnterneti Bulunmuyor. Ve Müşterilerimize Destek Veremeyeceğiz Muhtelemen Bakım Akşam Biter Ama Biz Yinede Maximum 2 Gün Diyoruz Nedeni İse Burası Türkiye İşler Yavaş Gidiyor Malum Ramazan Ayları Bu Yüzden Söz Veripte Tutmamak Gibi Bir Şey İstemiyoruz.
Şuanda Sadece Duyuru Yapmak İçin 20 Dakikalık Yolu 33 Derecede Yürüdüm Oruçlu Olduğum Halde Müşterilerim Maduriyetini Bildirmek İçin.
Şuanda İnternet Cafe'den Yazıyorum Nerden Yazıyordsun Gibi Sorular Sormassınız Umarım. Bugün ve Yarın Destek Yok . İnternetimiz Gelir İse Bugün Oyun İçi Destek Verilecektir. Yinede Her Halukirda Tatilde Olan Elemanlarımı Bilgilendirdim. omak.servers - onrkskn5597 Skype Adreslerini Ekleyerek Belirli Zaman Aralığında Destek Alabilirler. Herkese Teşekkür Ederim Tekrar Söylüyorum omak.bilisim skype adresinden 2 gün destek yoktur üstte verdiğim skype adreslerini ekleyerek iletişim kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bilgilendirdiginiz için teşekkürler.

Bilgi Güzel Olmuş Fakat Böyle Duyuruları Konunuzun Altına Yapmanız Lazım Sanırım . Hayırlı İşler

Bilgi doğrudur. Kendisiyle skype görüşmemdede sık sık kesinti oluyordu.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri