noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Bu Tarz'da Bilişim Arıyorum...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zhik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 536

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ErginBilisim
Ys:2549

Türkiyede yapılmamış bir kampanyaya imza atıyoruz ve server fileslerimiz sorunsuz olup herşey yerinde sorunsuzca çalışmaktadır TR ORTA VE KOLAY TİPTE Fileslerimiz mevcut olup Hosting+1 Yıllık .tk Bedava Veriyoruz....Oyunda Yeni Bulunan Zırhlar Ve itemler Tamamen Oyunun Boyutunu Değiştirerek Daha güzel bir hale getirmiştir...
ErginBilişimde FARKIMIZ YAPTIKLARIMIZ....

Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız Saygılarımla ErginBilisim...

TESLİMAT SÜREMİZ MAKSİMUM 10 DK !!!Evet yalnış Duymadınız SADECE 10 DK GİBİ BİR SÜREDE TESLİMAT GARANTİSİ SUNUYORUZ...

gsm: 0538 961 16 76
Konu Linki:http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...sgeldin-kampanyasiquot10-28.html#post14964077

Merhaba, iyi forumlar. Metin2 sunucu arıyorsanız bizi bir araştırıp turkmmo tanıtım konumuzu incelemenizi öneririz. 1 GB Sunucuda 300 online garantisi vermekteyiz. 7/15 Telefon ve Skype ile destek vermekte ayrıca sınırsız oyun için destek sistemimiz bulunmaktadır. Şunu da belirtmek isteriz; bizim için en önemlisi sizlerin memnuniyetidir. Herkes bilmekteki her firma aynı veya benzer filesları kullanmakta. Fakat görmekteyiz ki, tanıtım konularındaki files görüntülerini bile kendileri çekmeye zahmet etmiyorlar. Biz tüm fileslarımız normal bir oyuncu gibi 1 levelden son levele kadar denedik ve hataları fixledik. Her filesta ufak tefek hatalar çıkabilir elbet. Fakat bizim fileslarımızda oyuncularınızı sunucudan kaçıracak veya sizi zor durumda bırakacak hatalar çıkmayacaktır emin olabilirsiniz.

Buyrun turkmmo tanıtım konumuz: TIKLAYINIZ

Ayrıca sunucu alan her müşterimize, tr bile birebir görünümlü ve hile engelli Auto Patcher + .tk domain hosting, full fonksiyon site paneli + market + destek + forum sistemleri ve dahası...

İletişim:

GSM:
0537 306 4659
www.ozdemirhost.com Sizler için!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri