raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Şunu Türkçeleştirin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurcelikler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 847
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurcelikler

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ik ppl may call this begging. but im currently breaking down that ccf hack i have. i should be able to make it work for normal cf. in order for that to happen I need someone to makeme and xcrap bypass! after that im not planning on releasing it to the public but maybe add it to the CF vip? the person that gets me this bypass i will give them the hack once its operational

sanırım xtrapın etkisinden kurtulmaktan bahsediyor ayer işe yararsa:l03::D

Ik ppl may call this begging. but im currently breaking down that ccf hack i have.

Bakın bu cümlede geçen bir yer var. ccf hack diyor. Bu china crossfire demek ;)

i should be able to make it work for normal cf

Ama normal crossfire da da çalışabilir diyor.

Tam çeviremedim çevirin şunu US'da da işe yarıyor galiba :D

ordakinin kısa cevrilisi

normal cfde yani cf us da büyük ihtimalle çalışabilir ...

Ik ppl bu yalvarıyor çağırabilir. ama şu anda CCF kesmek i yıkılmak im var. i normal cf için çalışması gerekir. sırada ben makeme ve bypass xcrap birine ihtiyacım gerçekleşmesi için! belki CF vip eklemek bu im halka o bırakmadan üzerinde planlama değil ama sonra? Benim onlara vereceğim bu bypass i gets kişi kez operasyonel kesmek...Akifsabri2 anlamını sunar...

Ik ppl bu yalvarıyor çağırabilir. ama şu anda CCF kesmek i yıkılmak im var. i normal cf için çalışması gerekir. sırada ben makeme ve bypass xcrap birine ihtiyacım gerçekleşmesi için! belki CF vip eklemek bu im halka o bırakmadan üzerinde planlama değil ama sonra? Benim onlara vereceğim bu bypass i gets kişi kez operasyonel kesmek...Akifsabri2 anlamını sunar...

oNe yah :m08:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri