Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Official Kostüm Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yazık gerçekten bazen insanların bu çaresizliğine acizliğe acıyorum. Sözde müslüman insanlarız ama en büyük kazığı yine kendi insanlarımıza atıyoruz. Kimsede hiç biryerde yok şu yok bu yok sen nerden buldun o zaman kendinmi kodladın gameyi questi python ? eğer gerçeten hiç bir yerden almayıp yaptıysan helal olsun ama sanmıyorum neyse gereksiz tartışma olmasın. Konu ortada isteyen alır istemeyen yorum atar sadece yorum kaldıramıyorsan konuda açma biraderim sen...

yazık gerçekten bazen insanların bu çaresizliğine acizliğe acıyorum. Sözde müslüman insanlarız ama en büyük kazığı yine kendi insanlarımıza atıyoruz. Kimsede hiç biryerde yok şu yok bu yok sen nerden buldun o zaman kendinmi kodladın gameyi questi python ? eğer gerçeten hiç bir yerden almayıp yaptıysan helal olsun ama sanmıyorum neyse gereksiz tartışma olmasın. Konu ortada isteyen alır istemeyen yorum atar sadece yorum kaldıramıyorsan konuda açma biraderim sen...
Kaynak kodları SG'ye ait . Yapanlar sanki kendisi mi yapabilecek? Kostüm Sisteminde quest yok. Böyle bir konu hiçbir forumda paylaşılmadı. Paylaşılan dosyaların warezde olduğunu da söyledim. Hatta bir arkadaş dosyaları bu forumda paylaştı, lakin kendi paylaştığı dosyalar ile kendisi de yapamadı. Üstelik sistemde quest olmadığı halde quest eklemiş konuya. TR den bir ss attı. Client için Python bilmek gerekiyor. Dosyaları indirmekle bitmiyor iş. Neyi nasıl yapacağına bağlı .Yapabilen yapsın dedim. İki gün geçti hala yapan yok. Tartışma ortamı yaratmayalım önceki gibi iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri