BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Lonca Tanıtımı Perfect Loncası Geri Dönüyor. I Raidcalll !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Locale_TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 610

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

///

#Geçen Yazdan Farkımızı Bu Yıl Raidcall Kullancağız...

#Loncamızda Kardeşlik, Yardım Ön Plandadır...

#Facebook Sayfamızdan Oynadığımız Serverleri Bildirmekteyiz. Raidcall'dan olduğu Gibi...

#Loncada Çocukca hareketlerden uzak Dururum Diyorsanız Raildcall'lı Loncamıza Bekleriz...

Raidcall IP:

6633512

Moderatör tarafında düzenlendi:
omakservers olarak büyük bir server açıyoruz loncalar toplanıyor sizleridew büyük serverimizde aramızda görmek isteriz.

#Geçen Yazdan Farkımızı Bu Yıl Raidcall Kullancağız...

#Loncamızda Kardeşlik, Yardım Ön Plandadır...

#Facebook Sayfamızdan Oynadığımız Serverleri Bildirmekteyiz. Raidcall'dan olduğu Gibi...

#Loncada Çocukca hareketlerden uzak Dururum Diyorsanız Raildcall'lı Loncamıza Bekleriz...

Raidcall IP:

6633512

SERVERİMİZE BEKLERİZ BUYRUN TANITIM KONUMUZ. http://www.turkmmo.com/metin2-priva...98483-90-basla-99-son-kopeklerde-kasilma.html

--Cinobel Metin2 Online . İyi Oyunlar Dileriz 60 on 14.07.2013 Saat 17.00 Açılış
Sitemiz:
92 başla 99 bitir, npcde çelik ve zehir muho beta yok köpeklerde kasma sorunsuz biyolog,loncanı al gel, çok sağlam 0 açık var gelin görün en iddalı server !!

--Maitre Metin2 Online . İyi Oyunlar Dileriz on 14.07.2013 Saat 17.00 Açılış
Sitemiz:
1 başla 99 bitir, npcde ölümcül plaka dolunay ve kdp p npc kasması zor
8 gb 3 Aylığı peşin ödenmiş emek serverin kralı kostum sistemi sorunsuz sitemizde bulunan ticket sistemi catacomb, şifreli kristal oda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri