Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

wolfteam donup kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abdullahgs27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

abdullahgs27

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar daha geçen yaz çok güzel bi şekilde çalışan wolfteam söylediklerine göre son patch den sonra bozulmuş.Bende oyuna giriyorum 1 el atmadan bilgisayar kitlenip kalıyor ctrl alt del vs hiç bir tuş işlemiyor bu hata sadece wolfteam a özel sebebini bilen varsa yardım...LOL metin2 karahan hepsi çalışıyor wolf çalışmıyor

Ya Bilgisayarın Kaldırmıyor Yada Virüs Bulaşmıştır..

Çözümü : Yeniden yükle derim :)

Sistem gereksinimleriniz Wolfteam için yeterli olmayabilir. Bu nedenle donma, takılma, reset atma, mavi ekran gibi hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Sistem özelliklerinizi değiştirerek sorundan kurtulabilirsiniz, ram ve işlemcinizi daha yüksek modelleri ile değiştirebilirsiniz.

Bildiğimiz üzere Wolfteam online bir oyun olup, oyunda ki grafik kalitesine göre internet hızının yüksek olmasını tercih etmektedir.
Modeminizi kapatıp 20 saniye bekledikten sonra tekrar açın. Cihazınız dinlenerek ve ağda ki çerezler modem kapandığında temizlenerek daha verimli bir internet hızına, böylelikle akıcı bir oyuna sahip olabilirsiniz.

Yukarıda belirttiğim işlemler sonucunda eğer sorununuz devam ediyor ise, sorun Wolfteam altyapısında değil, bulunduğunuz çevrenin internet altyapısından kaynaklanıyor olabilir.

Silip Tekrar Yüklersen Hiçbir Sorun Kalmaz.

teşekkürler ama silip tekrar yükledim bir şey değişmedi biraz araştırdım 2gb ekran kartı 8 gb ram olan pc de de aynı sorun oluyormuş kimse nedenini bilmiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri